ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έχουν μια έμφυτα σεμνή συμπεριφορά: Αυτά είναι τα πιο συνεσταλμένα ζώδια

Αρχετυπικά κλίνουν προς έναν πιο συνεσταλμένο και σεμνό τρόπο ζωής

Έχουν μια έμφυτα σεμνή συμπεριφορά: Αυτά είναι τα πιο συνεσταλμένα ζώδια

Η αστρολογία παίζει ρόλο στο αν έχετε ή όχι μια έμφυτα σεμνή συμπεριφορά.

Υπάρχουν σίγουρα μερικά ζώδια που αρχετυπικά κλίνουν προς έναν πιο συνεσταλμένο και σεμνό τρόπο ζωής.

Καρκίνος

Με κυβερνήτη τους τη συνεσταλμένη Σελήνη θεωρούνται ένα από τα πιο στοργικά ζώδια. Έτσι, είναι φυσικό πολλοί από αυτούς να ταιριάζουν στον ορισμό της demure φιλοσοφίας ζωής. Είναι γενικά μετριοπαθείς άνθρωποι, καθώς έλκονται από μια πιο ζεστή και συγκρατημένη αισθητική και σπάνια αισθάνονται την ανάγκη να ξεχωρίζουν. Ακριβώς όπως το φεγγάρι αυξάνεται, μειώνεται ή και εξαφανίζεται μερικές φορές εντελώς στον ουρανό, οι Καρκίνοι μπορεί συχνά να είναι ντροπαλοί και η υπερβολική προσοχή να τους κάνει να νιώθουν άβολα.

Καθοδηγούνται από τα συναισθήματά τους, οπότε είναι αρκετά ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και μπορούν να αντιληφθούν εύκολα τις λεπτές ενέργειες. Το γεγονός ότι είναι οπλισμένοι με αυτές τις συναισθηματικές πληροφορίες τους κάνει πολύ στοχαστικούς και διακριτικούς, και μπορεί να κάνουν τα πάντα για να είναι ευγενικοί, χωρίς κανένας να αντιληφθεί τις προσπάθειές τους.

Παρθένος

Το ζώδιο της Παρθένου συμβολίζεται από την κοσμική παρθένο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θεωρείται ένα από τα πιο σεμνά μέλη του ζωδιακού κύκλου. Όσοι ανήκουν σε αυτό δεν χρειάζονται πολλή προσοχή και προτιμούν να έχουν μια πιο ήρεμη παρουσία παρά μια φανταχτερή ή επιδεικτική ζωή. Ως ένα από τα εντελώς φυσικά ζώδια της γης, μπορεί επίσης να είναι αρκετά ντροπαλοί και συγκρατημένοι – προτιμώντας να παρατηρούν ευγενικά παρά να μπλέκονται στη μέση οποιουδήποτε δράματος.

Ως ένα από τα ζώδια που κυβερνάται από τον διανοητικό πλανήτη Ερμή, οι Παρθένοι τείνουν να είναι εξαιρετικά παρατηρητικοί και προσεκτικοί, οπότε το να είναι συνεσταλμένοι είναι δεύτερη φύση τους. Συνήθως έχουν καλούς τρόπους και είναι ιδιαίτερα διακριτικοί απέναντι στις ανάγκες των ανθρώπων. Το να εξυπηρετεί τους άλλους είναι πραγματικά μια γλώσσα αγάπης των Παρθένων, αρκεί και εκείνοι να ακολουθούν ό,τι ακριβώς τους λένε.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ζώδια του αέρα που τείνουν να είναι εξωστρεφείς και κοινωνικοί, κάτι που δεν ταιριάζει απόλυτα με τον ορισμό του «ντροπαλού και συγκρατημένου». Αλλά η σύγχρονη καθομιλουμένη χρήση της λέξης είναι λίγο πιο διαφοροποιημένη και σύμφωνα με το λεξικό Merriam-Webster, ο ορισμός του σεμνού «έφτασε να εφαρμόζεται και σε εκείνους των οποίων η σεμνότητα και η επιφύλαξη είναι περισσότερο επιτήδευση παρά ειλικρινής έκφραση». Με άλλα λόγια, το να είσαι Demure, σήμερα, δεν έχει να κάνει τόσο με το να είσαι εγγενώς σεμνός όσο με το να έχεις την ευπρέπεια και την κοινωνική χάρη να ξέρεις πώς και πότε να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτή την ερμηνεία του σεμνού είναι που συγκαταλέγονται οι Ζυγοί. Θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την αρμονία και την ισορροπία στις κοινωνικές καταστάσεις. Κυβερνώνται από τον πλανήτη της ομορφιάς Αφροδίτη, οπότε τους είναι εύκολο να είναι ευχάριστοι. Αυτοί οι γεννημένοι γοητευτικοί άνθρωποι απλά προτιμούν να διατηρούν την ειρήνη και να αφήνουν τις φουρτούνες στους άλλους. Πολύ σεμνοί και πολύ προσεκτικοί πράγματι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.