Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία αποφεύγουν συνεχώς να αναλάβουν να κάνουν κάτι, καθώς βαριούνται πολύ.

Είναι αρκετά τεμπέλικα και έχουν το μυαλό τους συνέχεια στο να ξεκουραστούν και να μην ταλαιπωρηθούν σε καμία περίπτωση. Αποφεύγουν δραματικά να αναλάβουν μία δουλειά και προτιμούν οι άλλοι να κάνουν πράγματα και εκείνοι να κάθονται.

Σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες τρία είναι τα ζώδια που θεωρούνται τα πιο τεμπέλικα:

Τοξότης

Οι Τοξότες γενικότερα είναι ζώδια που αγαπούν την καλοπέραση και αρέσκονται στο να χαλαρώνουν στον καναπέ τους. Πάνω από την καλοπέρασή τους δεν βάζουν τίποτα και αποφεύγουν με κάθε κόστος και τίμημα να κάνουν δουλειές. Μάλιστα, όταν οι άλλοι τους χαρακτηρίζουν ως “τεμπέληδες” δεν θυμώνουν, αφού έχουν επίγνωση της πραγματικότητας.

Λέων

Στους Λέοντες αρέσει πάρα πολύ να συμμετέχουν σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες, εκδρομές, πάρτι κι άλλα, αρκεί όμως να μην αναλάβουν κανένα κομμάτι της διοργάνωσής του. Είναι πάντα το κλασσικό παράδειγμα συμμαθητών – συμφοιτητών που δεν κάνουν ποτέ κάτι στα ομαδικά πρότζεκτ, αλλά στο τέλος φαίνεται κανονικά το όνομά τους.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ζυγοί είναι αρκετά ιδιαίτερη περίπτωση ζωδίων, καθώς ενώ έχουν συνεχώς άγχος έχοντας στο μυαλό τους όλα όσα πρέπει να κάνουν, τελικά δεν κάνουν τίποτα. Μετά αγχώνονται ακόμη περισσότερο γι αυτό, συνεχίζουν να μην κάνουν κάτι και αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος. Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι επιβαρύνουν και τους γύρω τους με αυτό, λέγοντάς τους το συνέχεια.