ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Φταίει ο ανταγωνισμός τους: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που συχνά μπλέκουν σε μπελάδες

Για να δούμε, είσαι κάποιο από αυτά;

Φταίει ο ανταγωνισμός τους: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που συχνά μπλέκουν σε μπελάδες

Οι άνθρωποι με έντονο ταμπεραμέντο που μπλέκουν σε καβγάδες και δημιουργούν παντού μπελάδες είναι αρκετοί και το ζώδιό τους μας βοηθά να τους αποφύγουμε.

Ποια είναι ζώδια που τείνουν με τα νεύρα και τον ανταγωνισμό τους προκαλούν πάντα μπελάδες; Δες παρακάτω …

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι άγριοι, δραματικοί και μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σας όταν πρόκειται για διαφωνία. Ακόμα κι αν το θέμα μπορεί να επιλυθεί με ηρεμία, οι Λέοντες θα αναζητήσουν έναν τρόπο να το τερματίσουν, ειδικά αν έχετε χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν βρισίδια, κατηγορίες ή ακόμα και να ξεπεράσουν εντελώς τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δεν θα τσακωθούν αν δεν έρθετε σε διαφωνία μαζί τους. Μπορούν να συνεχίσουν για ώρες και δεν τους αρέσει καν να παραδεχτούν αν κάνουν λάθος, γιατί έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι σπάνια κάνουν λάθος. Μπορούν να υπερασπιστούν γρήγορα τις ενέργειές τους, οπότε να είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε μια μάχη με έναν Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορούν να κλιμακώσουν τη συζήτηση σε μια έντονη διένεξη, ακόμη και πριν το καταλάβετε. Μπορούν να “πυροδοτηθούν” και επίσης θα υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί για το τι λένε, οπότε αν τσακωθείτε μαζί τους, θα πουν επίσης ένα πολύ επώδυνο πράγμα που μπορεί να σας κάνει ακόμα και να εκραγείτε. Μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεσή σας, αλλά οι Σκορπιοί δεν παραλείπουν ποτέ να αφήσουν την ευκαιρία να πουν κάτι που … πονάει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.