ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κάνουν πισωγυρίσματα στις σχέσεις τους: Τα τρία ζώδια που θα γυρίσουν σίγουρα σε πρώην

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος

Κάνουν πισωγυρίσματα στις σχέσεις τους: Τα τρία ζώδια που θα γυρίσουν σίγουρα σε πρώην

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία κάνουν πολύ εύκολα πισωγυρίσματα στις σχέσεις τους.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για τους δυνατούς δεσμούς που δημιουργούν και για το πόσο πολύ δένονται με ανθρώπους, αναμνήσεις και καταστάσεις.

Τους είναι πολύ δύσκολο να αφήσουν το παρελθόν να φύγει, ειδικά αν έχουν πολύ όμορφες αναμνήσεις και τα συναισθήματά τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Με κυβερνήτη τους τη Σελήνη είναι κυκλοθυμικοί και νοσταλγούν ακόμα και τα πιο μικρά καθημερινά πράγματα μιας σχέσης που τελείωσε, αλλά στο μυαλό τους υπάρχει ακόμα.

Αθεράπευτα ρομαντικοί εξιδανικεύουν καταστάσεις και ανθρώπους και θεωρούν ότι αν ο πρώην ξαναγυρίσει είναι σημάδι για να είναι και πάλι μαζί, παρά τα όσα μπορεί να έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Λέων

Οι Λέοντες κυβερνώνται από τον Ήλιο και είναι απίστευτα δυναμικοί και έντονοι. Όταν μιλάμε, όμως, για την αγάπη γίνονται συναισθηματικοί και άκρως ρομαντικοί. Δυσκολεύονται να προχωρήσουν, ειδικά αν στη σχέση ένιωθαν μοναδικοί.

Μάλιστα, τη στιγμή που λατρεύουν το δράμα, την προσοχή και θέλουν να είναι πάντα νικητές θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν σε μια σχέση, μόνο και μόνο για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Ιχθύς

Η ευαίσθητοι και ήρεμη φύση τους μπορεί να τους κάνει να δυσκολευτούν να προχωρήσουν έπειτα από έναν χωρισμό. Δείχνουν συμπόνια και έχουν πάντα ελπίδες για μια σχέση που δεν πήγε όπως ήθελαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο ρομαντικοί που στο μυαλό τους η επανασύνδεση με έναν πρώην σύντροφο λαμβάνει κινηματογραφικές διαστάσεις. Πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν ν’ αλλάξουν, γι’ αυτό και δίνουν πάντα δεύτερες (και τρίτες) ευκαιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.