ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κάντο όπως ο Παρθένος: Βάλε τη ζωή σου σε τάξη όπως το πιο οργανωμένο ζώδιο

Η εποχή της Παρθένου έφτασε στις 22 Αυγούστου και η καθαρή ενέργεια αυτού του γήινου ζωδίου είναι εδώ

Κάντο όπως ο Παρθένος: Βάλε τη ζωή σου σε τάξη όπως το πιο οργανωμένο ζώδιο

Η εποχή της Παρθένου έφτασε στις 22 Αυγούστου και η καθαρή ενέργεια αυτού του γήινου ζωδίου είναι εδώ για να βοηθήσει όλους να οργανώσουν τη ζωή τους, να εφαρμόσουν κάποιες παραγωγικές συνήθειες και να βάλουν τάξη στο καθημερινό χάος.

Οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Είναι γνωστοί για τις εντυπωσιακές οργανωτικές τους ικανότητες, την άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια και την εκλεπτυσμένη εκτίμηση στην απλότητα. Η Παρθένος είναι επίσης το ζώδιο που σχετίζεται με την ευεξία, οπότε όσοι βρίσκονται κάτω από τον αστερισμό της εκτιμούν το να βρίσκονται στο ρυθμό μιας υγιεινής ρουτίνας – και ενώ αυτά τα προσγειωμένα γήινα ζώδια τείνουν να είναι έξυπνα με τα χρήματα, σχεδόν πάντα θα μπουν στον πειρασμό να σπαταλήσουν μερικά χρήματα στο πολυτελές κατάστημα με τα είδη σπιτιού.

Η εποχή της Παρθένου είναι μια περίοδος κατά την οποία οι άνθρωποι επιστρέφουν σε κάποιες σταθερές ρουτίνες: Επιστρέφουν στα σχολεία, επιστρέφουν από τις διακοπές τους και τακτοποιούν τη ζωή τους καθώς οι ψυχρότεροι μήνες διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Ο λόγος που όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι τόσο καλοί στο να διατηρούν ρουτίνες και να μένουν μπροστά από τις ευθύνες τους είναι ότι καταλαβαίνουν ότι για να κάνουν αυτά τα πράγματα, πρέπει να είναι οργανωμένοι ώστε να συμβαδίζουν με τα γεγονότα χωρίς να ξεφεύγουν από την πορεία τους. Μπορεί ορισμένες φορές ένα γίνονται εμμονικοί με το πρόγραμμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα μεταβλητά ζώδια προσαρμόζονται πιο εύκολα από ό,τι τους αναγνωρίζεται.

Το να διατηρήσετε κάποια τάξη στη ζωή σας μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά η Παρθένος το κάνει να μοιάζει πολύ εύκολο. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε και εσείς να τα καταφέρετε.

Φτιάξτε λίστες και τηρήστε τις

Μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά όταν έχετε το πρόγραμμά σας γραμμένο σε χαρτί (ή σε οθόνη) μπορείτε πολύ πιο εύκολα να το ακολουθήσετε. Κι αν δυσκολεύεστε να ξεκινήσετε, ζητήστε τη βοήθεια της Παρθένου που έχετε στη ζωή σας. Θα χαρεί πολύ να σας δείξει πώς να φτιάξετε τη λίστα σας και να σας αναγκάσει να την ακολουθήσετε.

Κρατήστε ημερολόγιο

Η μεγαλύτερη ικανότητα της Παρθένου δεν είναι απαραίτητα να τα έχει όλα οργανωμένα, αλλά να δείχνει πως τα έχει όλα οργανωμένα. Γι’ αυτό το καλύτερο που κάνουν (μετά τις λίστες) είναι να καταγράφουν τα πάντα σε ημερολόγιο ή περισσότερα από ένα. Διατηρήστε καθαρό το ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να γράφετε πιο εύκολα και γρήγορα τα όσα θέλετε.

Βρείτε τη μαγεία στα τετριμμένα

Ποιος είπε ότι τα συνηθισμένα πρέπει να είναι πάντα βαρετά; Οι Παρθένοι έχουν τη φήμη ότι είναι λεπτολόγοι, αλλά αυτά τα γήινα ζώδια είναι στην πραγματικότητα αρκετά πνευματικά και συνδεδεμένα με την ενέργεια της φύσης. Είναι εύκολο γι’ αυτούς να βρουν τη μαγεία στις πεζές στιγμές της ζωής και να δουν την ομορφιά στην καθημερινότητα.

Πάρτε μια ανάσα για να εκτιμήσετε τα όσα έχετε και να ευχαριστήσετε για τις στιγμές που ζείτε. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου γνωρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο ο εγκέφαλός γίνεται πιο παραγωγικός.

Το κάθε τι έχει τη θέση του

Κι αν όχι, μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κοντά σας, σύμφωνα με τις Παρθένους. Αυτά τα γήινα ζώδια που προσανατολίζονται στη λεπτομέρεια έχουν έντονο και προσεκτικό μάτι, οπότε γνωρίζουν ότι η ακαταστασία επηρεάζει την ψυχολογία. Τα πάντα πρέπει να έχουν μια θέση, εκτός αν χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή.
Φαίνεται ότι πολλοί Παρθένοι συμφωνούν με τη γραμμή σκέψης της Marie Kondo, η οποία λέει ότι αν ένα αντικείμενο δεν προκαλεί χαρά ή δεν χρησιμοποιείται ενεργά, ήρθε η ώρα να το πετάξετε.

Φτιάξτε το σύστημα που λειτουργεί για εσάς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το να έχουμε τα πάντα σε τάξη δεν ταιριάζει σε όλους, γι’ αυτό και θα ήταν προτιμότερο να βρείτε ένα σύστημα που ταιριάζει σε εσάς. Στον δικό σας χαρακτήρα και στον δικό σας τρόπο ζωής. Ίσως προτιμάτε να έχετε τα καθημερινά σας αντικείμενα ορατά οργανωμένα σε ανοιχτά ράφια παρά κρυμμένα πίσω από μια πόρτα ντουλάπας σε κουτιά με ετικέτες. Ο πειραματισμός είναι ο μόνος τρόπος για να το ανακαλύψετε – και αν χρειάζεστε μερικές προτάσεις, οι Παρθένοι έχουν πολλές. Ρωτήστε τις Παρθένους στη ζωή σας και θα δείτε πως οι λύσεις που θα σας δώσουν θα είναι αμέτρητες, καθώς εκείνες μπορούν να βρουν πάντα τη σειρά μέσα στο χάος. Με λίγη προσπάθεια, ίσως τα καταφέρετε και εσείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.