ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξέρουν πάντα τι πρέπει να πουν: Αυτά τα ζώδια δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεπεράσετε έναν χωρισμό ή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης μετακόμισης, θα σας στηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια

Ξέρουν πάντα τι πρέπει να πουν: Αυτά τα ζώδια δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Υπάρχουν κάποια ζώδια που ξέρουν πώς να στηρίξουν τον άλλον. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεπεράσετε έναν χωρισμό ή καθοδήγηση κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης μετακόμισης, θα σας στηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια. Είναι ώριμοι, προσγειωμένοι, σταθεροί και πάντα ξέρουν ακριβώς τι να πουν.

Διαβάστε παρακάτω για τα ζώδια που έχουν αυτό που χρειάζεται για να γίνουν ο «θεραπευτής της παρέας», σύμφωνα με την αστρολόγο.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μπορούν να καταλάβουν αμέσως πότε κάτι δεν πάει καλά με έναν φίλο. Αν αναστενάζετε βαριά ή δείχνετε απόμακρος κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης, θα σπεύσουν να σας ρωτήσουν τι συμβαίνει. Ως ζώδιο με βαθιά ενσυναίσθηση, που κυβερνάται από τη Σελήνη, η Bell λέει ότι οι Καρκίνοι είναι πάντα έτοιμοι να απορροφήσουν τα συναισθήματα κάποιου άλλου. Ο στόχος τους;

Να σας βοηθήσουν να ελαφρύνετε το φορτίο σας. Αυτό το ζώδιο νιώθει τα πράγματα βαθιά, οπότε καταλαβαίνει πώς είναι να χρειάζεσαι έναν ώμο για να κλάψεις. Θα σας ενθαρρύνουν να παραπονιέστε για όσο χρειαστεί, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω κειμένου. «Έχουν αυτή τη ζεστή, περιποιητική ενέργεια, οπότε το να μιλάς μαζί τους είναι σαν να τυλίγεσαι σε μια ζεστή κουβέρτα», λέει η Bell. Ένας Καρκίνος θα ακούσει χωρίς να κρίνει και στη συνέχεια, όταν έρθει η σειρά του να μιλήσει, θα βρει ως δια μαγείας τις τέλειες λέξεις για να σας κάνει να νιώσετε ότι σας βλέπουν και σας καταλαβαίνουν. Είναι οι καλύτεροι στο να επικυρώνουν τα δύσκολα συναισθήματα και, ακριβώς όπως ένας πραγματικός θεραπευτής, σας ενθαρρύνουν επίσης να σκάψετε βαθύτερα για να φτάσετε στη ρίζα ενός προβλήματος.

Παρθένος

Αν ψάχνετε για συμβουλές ζωής, η Παρθένος είναι το κορίτσι σας. «Αυτός είναι ο φίλος που έχει μια λύση κυριολεκτικά για τα πάντα», λέει η Bell. «Μπορείς να απευθυνθείς σ’ αυτούς με ένα πρόβλημα και θα έχουν έτοιμο ένα σχέδιο δράσης βήμα προς βήμα». Ως ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον λεπτομερειακά προσανατολισμένο Ερμή, οι Παρθένοι δεν έχουν τακτοποιήσει μόνο τη δική τους ζωή αλλά και τη ζωή όλων γύρω τους. Χάρη στις πρακτικές συμβουλές τους και την ικανότητά τους να αναλύουν τα προβλήματα σε διαχειρίσιμα κομμάτια γίνονται οι «θεραπευτές της παρέας». Μόλις παραιτηθήκατε από τη δουλειά σας; Εγκαταλείψατε μια σχέση;

Η Παρθένος φίλη σας θα σας πει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. «Η υπερδύναμή τους είναι να σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να χειριστείς τα πάντα», λέει η Bell. Αν χρειαστεί να το συζητήσετε ή να εξετάσετε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά, μπορείτε επίσης να περιμένετε να έχετε την αμέριστη προσοχή τους. Ωστόσο, να θυμάστε πως αν δεν κάνετε τα πράγματα όπως τα είπαν ή πάρετε κάποια πρωτοβουλία, τότε η κριτική τους θα πέσει σαν πέλεκυς στο κεφάλι σας – όπως ακριβώς και πριν σας δώσουν τη λύση για το πρόβλημά σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν μια ήρεμη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να λύσουν τις διαφωνίες στο ομαδικό chat ή τις κακές διαθέσεις σε μια εκδρομή. Θα προτείνουν σε όλους να πιουν ένα ποτήρι νερό ή να φάνε κάτι πριν προκύψει μια διαφωνία και θα αναλάβουν την ευθύνη όταν όλοι οι άλλοι βγάζουν την ουρά τους απέξω. Είναι επίσης οι καλύτεροι όταν πρόκειται να δώσουν συμβουλές καριέρας. «Οι Αιγόκεροι είναι ο μοναδικός φίλος που τα έχει καταλάβει όλα, ακόμη και όταν εσείς δεν τα καταλαβαίνετε», λέει η Bell.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως ζώδιο της γης που κυβερνάται από τον Κρόνο που τηρεί τους κανόνες, είναι σταθεροί, αξιόπιστοι και σκέφτονται πάντα 10 βήματα μπροστά. Ένας οργανωμένος Αιγόκερως θα κρατήσει τη φιλική σας ομάδα χαρούμενη, αλλά εκεί που λάμπει είναι κατά τη διάρκεια των προσωπικών, θεραπευτικού τύπου, συζητήσεων. «Αν είστε σε ανεξέλεγκτη πορεία, θα σας επαναφέρουν στη γη και θα σας υπενθυμίσουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έχουν αυτή την ενέργεια της “σκληρής αγάπης”, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Αν είστε λυπημένες, θυμωμένες, αγχωμένες ή καταβεβλημένες, ένας Αιγόκερως θα σας ενθαρρύνει να τα βγάλετε όλα προς τα έξω – και μετά θα σας αναγκάσει να φτιάξετε τη ζωή σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.