ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεσπούν με το παραμικρό: Aυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να συγκρατήσουν τα νεύρα τους

Αν βρεις τον εαυτό σου μπλεγμένο με κάποιον από αυτά τα ζώδια, να είσαι έτοιμος για τις εκρήξεις συναισθημάτων που ενδέχεται να προκύψουν!

Ξεσπούν με το παραμικρό: Aυτά είναι τα πέντε ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να συγκρατήσουν τα νεύρα τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν συνέχεια εκρήξεις και ξεσπούν με το παραμικρό.

Και επειδή αγαπάμε να εξερευνούμε τη μαγεία του ζωδιακού κύκλου, ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που έχουν τη φήμη ότι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους!

1. Κριός

Ας ξεκινήσουμε με τον πιο αναμενόμενο: τον Κριό! Ο Κριός είναι γνωστός για την παρορμητικότητα του και την ένταση που φέρνει στη ζωή του. Όταν κάτι τον ενοχλεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα το εκφράσει αμέσως, χωρίς φίλτρο ή περιορισμούς. Η θερμότητα του Κριού μπορεί να είναι πραγματικά εκρηκτική, αλλά και απίστευτα ειλικρινής!

2. Λέων

Ο Λέων είναι το λιοντάρι της ζούγκλας του ζωδιακού. Και όπως κάθε λιοντάρι, όταν εκνευρίζεται, ο θρόισμα του είναι ακαταμάχητο. Ο Λέων θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει την απογοήτευσή του όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμεί. Είτε πρόκειται για μια κακή μέρα είτε για μια χαμένη ευκαιρία, το εγώ του Λέοντα δεν μπορεί εύκολα να το συγκρατήσει!

3. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που εκρήγνυται με μια ένταση που λίγα άλλα ζώδια μπορούν να συγκριθούν. Τα συναισθήματά του είναι βαθιά και ισχυρά, και όταν αναστατωθεί, μπορεί να καταστρέψει τη μέρα του και τη δική σου! Δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις τι πραγματικά σκέφτεται ένας Σκορπιός μέχρι να βγει εκτός εαυτού. Και όταν το κάνει, είναι καλύτερα να το πάρεις σοβαρά!

4. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται πάντα συγκρατημένος και ελεγχόμενος, αλλά κάτω από την επιφάνεια, η ένταση συχνά σιγοβράζει. Όταν η πίεση είναι πολύ μεγάλη ή όταν νιώθει ότι η δουλειά του ή οι προσπάθειές του δεν αναγνωρίζονται, η υπομονή του μπορεί να εξαντληθεί γρήγορα. Ο Αιγόκερως έχει μια συγκεκριμένη εικόνα του πώς πρέπει να είναι τα πράγματα και αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι, είναι έτοιμος να ξεσπάσει!

5. Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να είναι το πιο ανεβασμένο και γελαστό ζώδιο, αλλά όταν η ελευθερία του περιορίζεται ή όταν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους στόχους του, η χαρά του μπορεί να μετατραπεί σε θυμό. Η ορμητικότητα του Τοξότη είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη όταν είναι αναστατωμένος, και το χιούμορ του δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι όταν χάνει την υπομονή του, το νιώθεις!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε, αν βρεις τον εαυτό σου μπλεγμένο με κάποιον από αυτά τα ζώδια, να είσαι έτοιμος για τις εκρήξεις συναισθημάτων που ενδέχεται να προκύψουν! Να θυμάσαι, όμως, ότι κάθε ζώδιο έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, και με λίγο υπομονή και κατανόηση, μπορείς να τα διαχειριστείς όλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.