Τέσσερα είναι τα ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους καθώς ο Πλούτωνας θα εισέλθει στον Υδροχόο στις 19 Νοεμβρίου 2024.

Ο Πλούτωνας είναι ένας γενεαλογικός πλανήτης που διαμορφώνει τις μεγαλύτερες τάσεις της ανθρωπότητας. Για παράδειγμα, οι millennials γεννήθηκαν ενώ ο Πλούτωνας ήταν στον Σκορπιό και η γενιά Ζ κατά τη διάρκεια του Πλούτωνα στον Τοξότη.

Όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο, θα εμπνεύσει καινοτομίες και θα ενθαρρύνει. Επειδή αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πλούτωνας εισέρχεται σε ένα νέο ζώδιο από το 2008, αυτή η μετατόπιση θα φέρει τεράστιες αλλαγές.

Ο Πλούτωνας είναι ένας αργά κινούμενος εξωτερικός πλανήτης, έκανε την πρώτη του είσοδο στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου 2023, η οποία ισοδυναμούσε μόνο με μια γεύση μιας διέλευσης που θα διαμορφωθεί σταδιακά τα επόμενα 20 χρόνια. Μάλιστα, ήταν ανάδρομος την 1η Μαΐου 2023 όπου γύρισε ανάδρομα πίσω στον Αιγόκερω στις 11 Ιουνίου 2023.

Ωστόσο, εισέρχεται επίσημα ξανά στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου 2024, γυρίζοντας πίσω στον Αιγόκερω την 1η Σεπτεμβρίου και τελικά επιστρέφοντας οριστικά στον Υδροχόο από στις 19 Νοεμβρίου 2024. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ολοκληρώσει αυτή τη διέλευση σε δύο δεκαετίες από τώρα, μπαίνοντας στους Ιχθείς το 2043 και το 2044.

Κάποια ζώδια θα νιώσουν πιο έντονα την διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και οι αλλαγές στη ζωή τους θα ξεδιπλωθούν σε διάστημα 20 ετών, δίνοντάς τους αρκετό χρόνο για να προσαρμοστούν.

Πώς θα επηρεαστούν 4 ζώδια από τον Πλούτωνα στον Υδροχόο

Ταύρος

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα ταρακουνήσει την καριέρα σας. Καθώς ο Πλούτωνας περνά τα επόμενα 20 χρόνια ρίχνοντας φως στον 10ο οίκο σας, μπορεί να βρεθείτε να εγκαταλείπετε ορισμένα μονοπάτια σταδιοδρομίας και όνειρα που δεν έχουν διαμορφωθεί όπως ελπίζατε.

Καθώς ξεκινά αυτή η διέλευση, μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες αποτυχίες ή να εγκαταλείψετε ορισμένα πρότυπα που έχετε θέσει για τον εαυτό σας.

Εξάλλου, ο Πλούτωνας καταστρέφει πριν δημιουργήσει και για να σας βάλει ο Πλούτωνας στην καλύτερη δυνατή θέση για να επιτύχετε κάτι σπουδαίο, ίσως χρειαστεί να αφήσετε όλα όσα γνωρίζατε μέχρι τώρα.

Και παρόλο που αυτό ακούγεται τρομακτικό, αυτό είναι επίσης απίστευτα ξεχωριστό. Πλούτωνας σημαίνει κυριολεκτικά “πλούτος” στα ελληνικά. Μέχρι να τελειώσει αυτή η διέλευση, θα δείτε πώς ο Πλούτωνας σας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα.

Λέων

Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο καθώς ξεκινά ο Πλούτωνας στον Υδροχόο. Εάν είστε Λέων ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας ζωή, την κοινωνική ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Είστε έτοιμοι οι άνθρωποι να σας αποκαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, οι αληθινοί φίλοι και σύμμαχοί σας θα αποκαλυφθούν όσο και οι εχθροί εχθροί σας.

Και μέχρι τη στιγμή που ο Πλούτωνας στον Υδροχόο φτάνει στο τέλος του το έτος 2044, μπορεί να αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι για τις σχέσεις σας, γνωρίζοντας ότι έχετε περάσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες καλλιεργώντας τις σχέσεις που έχουν σημασία.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή, γιατί ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι εδώ για να ρίξει φως στις πιο σκονισμένες γωνιές της προσωπικής σας ζωής.

Εάν είστε Σκορπιός, αυτή η διέλευση θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε μερικά από τα οικογενειακά δράματα και τις συγκρούσεις που σχετίζονται με τις συναισθηματικές σας ρίζες.

Ο Πλούτωνας είναι ένας πλανήτης που μεταμορφώνεται, αλλά προκειμένου αυτή η διέλευση να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια οικογενειακή δυναμική, ίσως χρειαστεί να περάσετε τα επόμενα 20 χρόνια απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από μερικές από τις κακές συνήθειες που έχετε.

Αυτό ακούγεται βαρύ αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορεί επίσης να κληρονομείτε χρήματα από συγγενείς κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να γίνετε μια ολοκαίνουργια εκδοχή του εαυτού σας. Μέχρι να τελειώσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, μπορεί να αισθάνεστε σαν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να είστε αγνώριστοι.

Πρόκειται να βιώσετε κάτι που πολλοί από εμάς δεν θα περάσουμε ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής μας – τον Πλούτωνα να διασχίσει τον ωροσκόπο σας.

Για τα επόμενα 20 χρόνια, ο Πλούτωνας θα μεταμορφώσει εντελώς τον πρώτο οίκο του εαυτού σας και μέχρι να τελειώσει, θα αισθάνεστε πιο δυνατοί, πιο ισχυροί και πιο έτοιμοι να δείξετε στον κόσμο ποιοι πραγματικά είστε.

Ωστόσο, για να υποβληθείτε σε αυτή τη μεταμόρφωση, ίσως χρειαστεί να περάσετε χρόνο θρηνώντας το άτομο που νομίζατε ότι ήσασταν και αφήνοντας τη ζωή που νομίζατε ότι θα έχετε. Αυτή θα είναι μια διαδικασία και σίγουρα δεν θα συμβεί εν μία νυκτί, αλλά η αλλαγή είναι εξίσου συναρπαστική όσο και τρομακτική. Αν κάποιος πρόκειται να οδηγήσει τον κόσμο σε αυτή την επόμενη εποχή της ιστορίας, είστε εσείς, Υδροχόος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!