ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; – Τα 2+1 ζώδια που έχουν μεγάλη τύχη με τα χρήματα

Δες ποια συμπεριλαμβάνονται στη λίστα

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; – Τα 2+1 ζώδια που έχουν μεγάλη τύχη με τα χρήματα

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία έχουν μεγάλη τύχη με τα χρήματα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα.

Ποιο ζώδιο είναι το πιο τυχερό με τα χρήματα

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον πλανήτη Δία που ρίχνει εξάρες και μοιράζει τύχη, προσδίδοντας τους μια προδιάθεση προς την ευημερία.

Οι Τοξότες είναι από τους τύπους που βγάζουν χρήματα ακόμα και από τύχη, κληρονομώντας σπίτια από γονείς ή και ανθρώπους που γνώρισαν και απέκτησαν σχέση ζωής.

Δίνουν και οι ίδιοι μεγάλη σημασία και αξία στον πλούτο και προτεραιότητα στα περιουσιακά στοιχεία και τους αρέσει να ξοδεύουν, οπότε όσο εύκολα τους έρχονται τα χρήματα, συνήθως τόσο εύκολα φεύγουν.

Ποια άλλα δύο ζώδια έχουν τύχη με τα χρήματα και προσελκύουν τον πλούτο

Και ο Ζυγός έχει μεγάλο άστρο με τα χρήματα. Ο Σουηδός επιχειρηματίας Stefan Persson, η κληρονόμος της L’Oréal Liliane Bettencourt και η Alice Walton, κληρονόμος της περιουσίας της Walmart, ανήκουν και οι τρεις στο ζώδιο του Ζυγού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταίος τυχερός με τα χρήματα είναι ο σταθερός Αιγόκερως, αλλά με μια διαφορά. Είναι το πιο εργατικό ζώδιο από όλα, οπότε έχει μια λογική να πλουτίσει στη ζωή του. Επίσης οι Αιγόκεροι έχουν είναι αρκετά σοφοί και έχουν επιχειρηματικό μυαλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.