ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μπορούν εύκολα να εξαπατηθούν: Αυτά είναι τα τρία πιο αφελή ζώδια

Συχνά βλέπουν το καλύτερο στους άλλους και θεωρούν ότι οι φίλοι τους θα δείξουν τον ίδιο σεβασμό όπως εκείνοι

Μπορούν εύκολα να εξαπατηθούν: Αυτά είναι τα τρία πιο αφελή ζώδια

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία μπορούν πολύ εύκολα να εξαπατηθούν και να πιστέψουν ό,τι τους πείτε καθώς είναι αρκετά καλοπροαίρετα και αφελή. 

Συχνά βλέπουν το καλύτερο στους άλλους και θεωρούν ότι οι φίλοι τους θα δείξουν τον ίδιο σεβασμό όπως εκείνοι.

Ο λόγος για τους Ιχθύες, τους Ζυγούς και τους Καρκίνους.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το πιο αφελές ζώδιο. Μπορεί να είναι πρόθυμοι να πιστέψουν οτιδήποτε τους πείτε αφού είναι τόσο ανοιχτοί και δεκτικοί που παίρνουν τα πάντα τοις μετρητοίς. Δεν είναι επικριτικοί.

Αγνοούν τα γεγονότα και πιστεύουν στις φαντασιώσεις. Ποτέ δεν θεωρούν ότι οι άλλοι μπορεί να τους εξαπατούν, εμπιστεύονται υπερβολικά και συχνά υποφέρουν από τις συνέπειες.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί ως ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Είναι προστατευτικοί με τις οικογένειές τους και ενώ είναι καχύποπτοι όταν δεν σας γνωρίζουν, μπορεί να είναι αφελείς.

Οι Καρκίνοι μπορεί να είναι τόσο αφελείς με τους αγαπημένους τους που ποτέ δεν θα αμφιβάλλουν για τα κίνητρά σας, ακόμη κι αν πληγωθούν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αμφισβητούν τους ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας, αλλά μπορεί να είναι πρόθυμοι να πιστέψουν εκείνους με τους οποίους σχετίζονται. Οι Ζυγοί είναι συμπονετικοί και γλυκοί, είναι ιδεαλιστές και εμπιστεύονται τους άλλους ανοιχτά.

Είναι ειλικρινείς και δείχνουν την αγάπη τους υποστηρίζοντας σας αλλά τους χαρακτηρίζει και η αφέλεια καθώς παίρνουν αυτό που λένε οι άλλοι τοις μετρητοίς. Μπορεί να πέσουν σε απάτες ή πλεκτάνες και μπορούν εύκολα να εξαπατηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.