ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Aυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου

Θα βιώσουν δύσκολες καταστάσεις

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Aυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια του Οκτωβρίου

Προκλήσεις σε δουλειά και επαγγελματικά θα πιέσουν όλους μέσα στον Οκτώβριο, με τρία ζώδια να βιώνουν πιο δύσκολες καταστάσεις.

Καρκίνος

Η αβεβαιότητα που θα κυριαρχήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα σας τυρρανήσει αυτόν τον μήνα. Αν κάτι μισείτε αυτό είναι να μην ξέρετε τι θα γίνει και αυτό θα φέρει αρκετές εντάσεις στις σχέσεις σας. Να θυμάστε πως η ευελιξία είναι λύση όταν νιώθετε εγκλωβισμένες. Αν πιστεύετε πως θα σας βοηθήσει ζητήστε επαγγελματική βοήθεια, καθώς η ψυχική σας υγεία πρέπει να βρεθεί σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα.

Παρθένος

Αναποδιές που θα επηρεάσουν την ανάγκη σας για τελειότητα και τον προγραμματισμό σας, προβλέπονται και αυτό δεν είναι θετικό για την ψυχολογία σας. Τα καθήκοντα συσσωρεύονται και οι προκλήσεις στη δουλειά δεν σταματούν. Η κριτική που σας ασκείται σάς εκνευρίζει – αν και τα δικά σας σχόλια πληγώνουν τους άλλους. Την ίδια στιγμή η υπεραναλυτική σας φύση σας κουράζει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μήπως να χαλαρώνατε λιγάκι;

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσική κατάσταση και υγεία σε πρώτο πλάνο. Υπερβολές και εντάσεις που προκαλούν άγχος και κούραση σάς επηρεάζουν βαθιά, την ίδια στιγμή που και επαγγελματικά δεν υπάρχει ηρεμία. Επιδιώξτε την ισορροπία και την ηρεμία, δίνοντας προσοχή στην υγεία σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.