ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό σας: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα σας υποστηρίξουν σε έναν τσακωμό

Σε αυτά μπορείτε πάντα να βασίζεστε

Πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό σας: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα σας υποστηρίξουν σε έναν τσακωμό

Υπάρχουν τρία ζώδια που πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίξουν ακόμη και σε έναν τσακωμό.

Δείτε ποια είναι:

Καρκίνος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, ο Κριός δεν φοβάται να πει αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Είναι αμείλικτοι στην προσέγγισή τους και συχνά αυτό κάνει τον «αντίπαλο» να υποχωρήσει.

«Είναι πολεμιστές και θα ορμήσουν με αυτοπεποίθηση».

Ο Κριός είναι επίσης καλός στο να συσπειρώνει τα στρατεύματα και να παίρνει τους ανθρώπους με το μέρος τους. Εάν κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σας, ο Κριός θα είναι εκεί να σας υποστηρίξει.

Ζυγός

Όταν ξεσπά μια διαφωνία, οι Ζυγοί μετατρέπονται αμέσως στους απόλυτους διπλωμάτες.

«Με τις επικοινωνιακές δεξιότητές τους, μπορούν να εκφράσουν ομαλά την άποψή τους, χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους», λέει η Bell. Ο Ζυγός θα υψώσει τη φωνή του και όλοι θα γυρίσουν να τον ακούσουν.

Ως ζώδιο του αέρα θέλει να ακούει και τις δύο πλευρές μιας ιστορίας, με δίκαιο τρόπο, αλλά αν διαπιστώσει πως υπάρχει κάποιο κενό στην ιστορία τότε θα «βγουν μπροστά για τους φίλους τους».

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, μισούν να βλέπουν τους φίλους τους να τσακώνονται. Θα σπεύσουν να βεβαιωθούν ότι είστε εντάξει και θα σας υποστηρίξουν ό,τι κι αν συμβεί.

Σκορπιός

Η διαφωνία με έναν Σκορπιό είναι σχεδόν αδύνατη. Ακριβώς όταν νομίζετε ότι «έχετε βγει από πάνω», θα κάνουν μια κίνηση ρουά -ματ σαν να παίζουν σε σκάκι.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που θα θέλετε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

«Χάρη στο στρατηγικό και διαισθητικό μυαλό τους μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις του αντιπάλου και να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά», λέει η αστρολόγος.

«Έχοντας έναν Σκορπιό στο πλάι σας σημαίνει ότι έχετε έναν πιστό φίλο στο πλευρό σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός θα σας υποστηρίξει σε έναν τσακωμό με σκοπό να τερματίσει μια διαφωνία το συντομότερο δυνατόν, ώστε να επιστρέψει η τάξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.