ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στην αγάπη σήμερα και ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε μέλος του ζωδιακού κύκλου

Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στην αγάπη σήμερα και ποια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Τι επιφυλάσσουν τα άστρα για κάθε μέλος του ζωδιακού κύκλου για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου;

Κάποιοι θα δείτε σήμερα προβλήματα στις σχέσεις σας να λύνονται και άλλοι θα συνειδητοποιήσετε ότι για να βρείτε την αληθινή αγάπη θα χρειαστεί να αγκαλιάσετε την ατίθαση πλευρά του εαυτού σας.

Κριός: Αντί να νιώθετε ότι πολεμάτε τον εαυτό σας, αφουγκραστείτε το κάλεσμα προς τη σωστή κατεύθυνση της ερωτικής ζωής σας. Η αγάπη δεν βρίσκεται στον άνθρωπο που μοιάζει ιδανικός για εσάς ή που σας φέρεται ευγενικά, αλλά σε εκείνον που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας.

Ταύρος: Πριν αρχίσετε να απομακρύνετε αυτόν που αγαπάτε περισσότερο, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι χρειάζεστε εσείς αυτή την περίοδο. Πιθανόν να υπάρξει κάποια αναστάτωση, καθώς ποθείτε κάτι που δεν μπορείτε να έχετε. Το καλύτερο θα ήταν ίσως να μείνετε λίγο μόνοι σήμερα αντί να προσπαθήσετε να προχωρήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει, γιατί ενδεχομένως να έχουν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δίδυμοι: Προσπαθήστε να θυμάστε ότι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο είναι προτέρημα. Το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε κι εσείς. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες και τα όνειρά σας για το μέλλον και θα διαπιστώσετε ότι μια ιστορία αγάπης μπορεί να είναι ομορφότερη κι από αυτήν που έχετε φανταστεί.

Καρκίνος: Πρέπει να σκεφτείτε αν ακούτε πραγματικά τον εαυτό σας ή έχετε μπει στον αυτόματο πιλότο. Παρόλο που ποθείτε σταθερότητα και ασφάλεια από αυτούς που αγαπάτε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την αληθινή φύση σας. Είναι σημαντικό να διαμορφώσετε την προσωπική ζωή σας έτσι ώστε να βασίζεται στην αμοιβαιότητα και τις εσωτερικές επιθυμίες σας.

Λέων: Παρόλο που έχει θεμελιώδη σημασία η έκφραση της αλήθειας σας, είναι επίσης σημαντικό να προσέξετε ώστε να μην αποξενώσετε, με ό,τι θα πείτε, τον σύντροφό σας ή κάποια νέα γνωριμία με προοπτική. Δεν εννοούμε να προσποιηθείτε, γιατί κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά θα σας αγαπήσει για αυτό που είστε, αλλά να αντιμετωπίσετε κάθε ζήτημα στη ρίζα του και να προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι για ό,τι περνάτε ώστε να μπείτε σε μια σχέση, ή να τη συνεχίσετε, με σιγουριά.

Παρθένος: Σήμερα μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση για τη σχέση σας, ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Όσο κι αν έχετε αφοσιωθεί σε θέματα όπως η καριέρα και ο έρωτας φαίνεται ότι ξεχάσετε να αναρωτηθείτε αν όλα όσα θέλετε είναι, στην πραγματικότητα, ό,τι χρειάζεστε. Αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να σας ξενίσει στην αρχή αλλά κρατήστε τη, γιατί έχει τη δυναμική να μεταμορφώσει την προσωπική ζωή σας.

Ζυγός: Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε ότι ο σύντροφός σας σας θέλει για έναν συγκεκριμένο ρόλο, ότι αξίζετε την αγάπη μόνο για μία πλευρά του εαυτού σας. Απελευθερωθείτε από αυτή την ιδέα. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να αγκαλιάσετε την αυθεντική αλήθεια σας, ακόμα και αν αυτή δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον σύντροφό σας. Σας αξίζει να αγαπηθείτε για αυτό που είστε, όχι για αυτό που κάποιος άλλος θέλει να είστε.

Σκορπιός: Σας περιβάλλει τόση θετική ενέργεια, ώστε θα σας οδηγήσει όχι μόνο στο πεπρωμένο σας στις σχέσεις αλλά και στην αφθονία και σε ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία αλλά το ερώτημα είναι, πιστεύετε σε αυτήν; Προσπαθήστε σήμερα να ακολουθήσετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και να αναλογιστείτε τι χρειάζεστε, χωρίς τους περιορισμούς που θέτετε εσείς στον εαυτό σας.

Τοξότης: Υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη στη ζωή σας αλλά ίσως τώρα είναι η στιγμή να αξιοποιήσετε κάποια μαθήματα για να προχωρήσετε. Για να είστε αυθεντικοί πρέπει να μπορείτε να καταλάβετε πώς σας επηρεάζουν η οικογένεια ή ακόμα και οι παρέες σας και ενδεχομένως σας κρατούν μακριά από τον αληθινό εαυτό σας. Τώρα σας δίνεται μια εκπληκτική ευκαιρία για την αγάπη που σας αξίζει.

Αιγόκερως: Μη φοβηθείτε να ενδώσετε σε αντισυμβατικές λύσεις όταν πρόκειται για την οικογένεια ή τις σχέσεις. Παρόλο που δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις των άλλων, είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θα τις προσεγγίσετε. Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε ανέκαθεν να διορθώσετε τα πάντα είναι ξεπερασμένος και ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Απλά σταθείτε για να παρατηρήσετε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και να ακούσετε το ένστικτό σας.

Υδροχόος: Για να κατακτήσετε τη ζωή και μια σχέση που θέλετε πρέπει να μοιραστείτε τα όνειρά σας. Είναι σημαντικό να αναλάβετε δράση αλλά και να θέσετε κάποια όρια. Θα κληθείτε να αποφασίσετε αν μια σχέση ανήκει στο μέλλον σας ή όχι, δεδομένου μάλιστα ότι δεν αξίζουν όλοι μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθύς: Πώς αντιμετωπίζετε τις αλλαγές στη ζωή σας; Ίσως χρειαστεί σήμερα να σκεφτείτε σοβαρά αυτή την ερώτηση. Παρόλο που θέλετε συγκεκριμένα πράγματα από μια σχέση, φαίνεται ότι είστε κάπως διστακτικοί στο να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να τα αποκτήσετε. Ίσως εδώ και πολύ καιρό απλά αφήνετε τις εξελίξεις να σας παρασύρουν, ακόμα και να υπονομεύουν τα όνειρά σας. Μη διστάσετε λοιπόν να πάρετε ρίσκα γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί, είναι καλύτερο να ξέρετε ότι προσπαθήσατε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.