ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τα τέσσερα ζώδια που αν δανειστούν λεφτά δεν θα τα επιστρέψουν ποτέ

Για να ξέρετε τι να περιμένετε

Τα τέσσερα ζώδια που αν δανειστούν λεφτά δεν θα τα επιστρέψουν ποτέ

Τέσσερα είναι τα ζώδια τα οποία έτσι και δανειστούν λεφτά δεν θα τα επιστρέψουν ποτέ.

Δείτε ποια είναι για να ξέρετε τι να περιμένετε:

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, είναι γνωστός για τη γοητευτική και προσαρμόσιμη φύση του. Ενώ οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στο να κάνουν συνδέσεις, μπορεί να δυσκολευτούν να διατηρήσουν τα οικονομικά όρια.

Η παρορμητική και συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση τους μπορεί να τους οδηγήσει να δανειστούν χρήματα χωρίς να συνειδητοποιήσουν πλήρως τον αντίκτυπο στις σχέσεις τους. Θα αποφύγουν να τα επιστρέψουν, πολλές φορές γιατί το ξεχνάνε, αλλά κυρίως γιατί πιστεύουν πως δεν χρειάζεται να τα επιστρέψουν λόγω της σχέσης σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την αγάπη τους για ισορροπία και αρμονία ωστόσο, αυτή η επιθυμία για ισορροπία μπορεί μερικές φορές να επεκταθεί στα οικονομικά τους.

Ένας Ζυγός μπορεί να δανειστεί χρήματα με την πρόθεση να διατηρήσει μια αίσθηση δικαιοσύνης, αλλά η ξεχασμένη φύση του μπορεί να εμποδίσει τη διαδικασία αποπληρωμής.

Τοξότης

Οι Τοξότες, γεμάτοι αισιοδοξία και ενθουσιασμό, θα μπορούσαν να δανειστούν χρήματα με μεγαλεπήβολα σχέδια και προθέσεις ωστόσο, το ελεύθερο πνεύμα τους μπορεί να τους κάνει λίγο απρόσεκτους όταν πρόκειται για οικονομικές δεσμεύσεις. Θα δανειστούν λεφτά με σκοπό να επενδύσουν και στο τέλος μπορεί να μην έχουν να τα επιστρέψουν.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς, οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, μπορεί μερικές φορές να βρεθούν σε οικονομικές δυσκολίες λόγω της ιδεαλιστικής φύσης τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί να δανείζονται χρήματα με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά δυσκολεύονται να τα αποπληρώσουν αφού συχνά βγαίνουν εκτός budget και χάνουν τον έλεγχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.