ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Τα τρία ζώδια που αν ερωτευτούν δεν… «ξεκολλάνε» με τίποτα

Ερωτεύονται παράφορα και χωρίς αναστολές, ψάχνοντας για μονιμότητα και σταθερότητα στις σχέσεις τους

Τα τρία ζώδια που αν ερωτευτούν δεν… «ξεκολλάνε» με τίποτα

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία όταν ερωτεύονται δεν… «ξεκολλάνε» με τίποτα από τον σύντροφό τους.

Δείτε ποια ερωτεύονται παράφορα και χωρίς αναστολές, ψάχνοντας για μονιμότητα και σταθερότητα στις σχέσεις τους:

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι συνήθως πιστοί και επιζητούν πάνω απ’όλα τη συντροφικότητα. Ονειρεύονται ιστορίες αγάπης τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια σταθερή «ροή» στις σχέσεις τους.

Καρκίνος

Αφοσιωμένοι και πολύ στοργικοί προς τον σύντροφό τους, οι Καρκίνοι κυριεύονται από τα έντονα συναισθήματά τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για νιώσει το άλλο τους μισό άνετα στο πλαίσιο της σχέσης

Λέων

Ιδιαίτερα παθιασμένοι τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική τους ζωή, οι Λέοντες είναι στα καλύτερά τους όταν βρίσκουν έναν εξίσου αφοσιωμένο και παθιασμένο εραστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πέσουν μάλιστα «με τα μούτρα» στη σχέση αν βρουν έναν σύντροφο που εκτιμά την ανεξάρτητη και αισιόδοξη προσέγγισή τους στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.