ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν από την εποχή του Σκορπιού

Δείτε ποια βρίσκονται στη λίστα

Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν από την εποχή του Σκορπιού

Τρία είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την εποχή του Σκορπιού.

Από εδώ και πέρα ξεκινά μια διαδικασία για θετική αλλαγή και μετασχηματισμό. Αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, η ανάγκη για κάτι νέο και για κινήσεις με θετικό πρόσημο είναι μπροστά σας.

Ποια βρίσκονται στη λίστα:

Καρκίνος

Νιώθετε πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται για εσάς, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει μπροστά σας. Αυτό είναι μέρος της τύχης σας την εποχή του Σκορπιού το 2024. Μέντορες και άνθρωποι που σας στηρίζουν θα είναι δίπλα σας, αν και δεν πρέπει να περιμένετε πως όλα θα γίνουν μαγικά.

Να θυμάστε ότι με κάθε τι νέο που αναλαμβάνετε, παίρνετε και μία ευθύνη. Οι επιθυμίες σας θα γίνονται πραγματικότητα πιο εύκολα – πρέπει μόνο να εκπέμπετε αυτή τη θετική αύρα. Αν θέλετε κάτι όμορφο, πρέπει και να το αποζητάτε ακόμα και με την ενέργειά σας.

Λέων

Ανατροπές που ούτε εσείς οι ίδιες περιμένετε θα σας συμβούν αυτόν τον μήνα. Οι εσωτερικές σας πεποιθήσεις (ακόμα και εκείνες που δύσκολα εκφράζεται προς τα έξω) θα βγουν στο φως και θα σας κάνουν να πιστέψετε αυτό που κάνετε.

Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώσετε θα είναι μοναδική, καθώς θα αφήνετε πίσω σας κάθε κριτική και θα εστιάζετε σε όσα έχουν σημασία.

Ιχθύς

Η εποχή του Σκορπιού θα είναι υπέροχη με θετική ενέργεια και άφθονα όμορφα συναισθήματα και γεγονότα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αφήνετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας να σωπάσει και κάθε φορά που θα νιώθετε πως κάτι πάει να σας χαλάσει τη διάθεση να θυμάστε ότι ζείτε καλύτερα όταν εκφράζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.