ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θα δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους σήμερα

Αρκεί να αφήσουν τη θετική ενέργεια να πλημμυρίσει τη ζωή τους και να την αξιοποιήσουν προς όφελός τους

Θα δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος τους σήμερα

Τρία είναι τα ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται, καθώς σήμερα Τετάρτη (28/8), έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Δείτε ποια είναι:

Δίδυμοι:

Νιώθετε ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρό σας. Ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επιβραβευτείτε για την αφοσίωση και την πίστη σας.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, μόνο να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Το σύμπαν θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

Σκορπιός:

Επιτέλους, απελευθερώνεστε από την αρνητική ενέργεια που σας ακολουθεί σαν ένα μαύρο σύννεφο. Από τις αρνητικές σκέψεις που δηλητηριάζουν τις ελπίδες και τα όνειρά σας.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα για εσάς, παρόλο που η απαισιοδοξία είναι η προεπιλεγμένη κατάσταση λειτουργίας σας.

Βλέπετε τα πράγματα γύρω σας να αλλάζουν προς το καλύτερο και τις ελπίδες σας να αναγεννιούνται από τις στάχτες τους. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλα όνειρα και να τα εκπληρώσετε.

Ιχθύς:

Ονειροπολείτε όλες τις ημέρες του χρόνου, αλλά σήμερα θέλετε να δείτε κάποια από τα όνειρά σας να υλοποιούνται και έχετε αρκετό θάρρος για να κάνετε τα απαραίτητα βήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που, γενικά, αφήνεστε να σας παρασύρουν τα γεγονότα, συνειδητοποιείτε ότι δεν σας αρκεί: ότι πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας γιατί οι ανάγκες και τα θέλω φωνάζουν μέσα σας να τα ακούσετε, επιτέλους, και να τα ικανοποιήσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.