Τρία είναι τα ζώδια που θα έχουν ένα υπέροχο φθινόπωρο, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Κριός

Ενώ άλλα ζώδια βολεύονται στον καναπέ τους με ένα φλιτζάνι τσάι και Netflix, ο Κριός θα έχει ακόμα την ενέργεια να τρέξει έξω για να συναντήσει φίλους.

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ενεργητικό Άρη, πιθανότατα να περάσατε τους θερμότερους μήνες πηγαίνοντας από το ένα στέκι στο άλλο.

Όχι μόνο έχετε τη δυναμική από το καλοκαίρι για να συνεχίσετε, αλλά έχετε επίσης μια πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17 Οκτωβρίου που θα σας κάνει να νιώσετε επιπλέον ξέγνοιαστοι και εξωστρεφείς.

Βρείτε μερικούς φίλους που θα σας ακολουθήσουν και σχεδιάστε όσες περισσότερες διασκεδαστικές δραστηριότητες μπορείτε αυτή τη σεζόν, ή βγείτε έξω μόνοι σας για νέες γνωριμίες. Κάντε πάρτι, ξενυχτήστε και απελευθερώστε όλη σας την ενέργεια στο χορό.

Λέων

Είναι αυτονόητο ότι οι Λέοντες θα περάσουν ένα μοναδικό φθινόπωρο. Αφού αγκάλιασαν το χάος του καλοκαιριού είναι έτοιμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση να ξεχωρίσουν με τις εμφανίσεις τους σε πάρτι.

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο, θα αγκαλιάσετε το φθινόπωρο σε όλο του το μεγαλείο, αλλά πραγματικά θα ζωντανέψετε κατά τη διάρκεια του Halloween.

Αυτή θα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αναδείξετε το στιλ σας και να αγκαλιάσετε την πιο περίεργη ιδέα κοστουμιών που μπορείτε να ονειρευτείτε.

Ζυγός

Με μια έκλειψη Ηλίου που θα συμβεί στο Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσετε τη σεζόν με νέα προοπτική και τεράστια επιθυμία να βγείτε έξω. Θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο!

Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό θα σας ενθαρρύνει να αφήσετε τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού σας, συμπεριλαμβανομένης της αυτοσυνείδησης που μπορεί να σας κρατούσε πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν περάσατε ένα ξεκούραστο καλοκαίρι θα έχετε ενέργεια και διάθεση το φθινόπωρο. Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της εμφάνισης και της αισθητικής, θα αγκαλιάσετε επίσης τη μόδα της εποχής. Θα έχετε την επιθυμία να ανανεώσετε την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας με μοντέρνο στιλ για καθημερινή χρήση.