Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θεωρούνται «κινητοί μπελάδες», καθώς έχουν τα μπερδέματα στη… φύση τους.

Συγκεκριμένα είναι τα άτομα στην παρέα από τα οποία συνήθως ξεκινούν μπερδέματα, παρεξηγήσεις και καβγάδες. Είτε είναι στις προθέσεις τους να σπείρουν τη διχόνοια είτε όχι.

Αυτοί οι φίλοι-«κινητοί μπελάδες» είναι πιθανότερο να ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Στο μυαλό τους στροβιλίζονται ταυτόχρονα χιλιάδες σκέψεις, από τις οποίες δεν επιλέγουν πάντα να ξεστομίσουν την πιο εύστοχη. Με άλλα λόγια, ενώ άλλα ζώδια είναι πιο συγκρατημένα και συγκροτημένα σε μια συζήτηση, ένας Δίδυμος πρώτα θα μιλήσει και μετά θα σκεφτεί, κι αυτό συχνά προκαλεί προβλήματα στον ίδιο και στους γύρω του.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε αδιάκριτες ερωτήσεις όπως «από πότε εσείς οι δύο είστε ζευγάρι;», υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Ίσως εκείνος να θέλει να «πειράξει» τους φίλους του ή να νιώθει πραγματικά οικεία μαζί τους, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Είναι επίσης ένα από τα ζώδια που τρελαίνονται να μοιράζονται με όλους ό,τι καταλήγουμε, είτε από άγνοια είτε από υπερβολική εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση, να τους εκμυστηρευτούμε. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά η διπλή πλευρά τους: Από τη μία, θέλουν να μάθουν τα μυστικά μας και να μας υποστηρίξουν σε μια δύσκολη στιγμή, από την άλλη δεν βλέπουν την ώρα να τα διαδώσουν σε όλο τον πλανήτη.

Λέων

Όταν δεν καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή όλης της παρέας, μπορεί να φτάσει στα άκρα, ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας και σεβασμού – για παράδειγμα, δεν θα διστάσει να μοιραστεί τη «ζουμερή» ερωτική ιστορία που του εκμυστηρεύτηκε κάποιος ή να αρχίσει να προκαλεί τον κόσμο με τις ατάκες του. Για έναν Λέοντα, καμία δημοσιότητα δεν είναι κακή.

Υπό την επιρροή του Ηλίου, του κέντρου του κόσμου μας, θα διεκδικήσει να γίνει το επίκεντρο των φίλων του με κάθε τρόπο, ακόμα και αν χρειαστεί να πυροδοτήσει μια ένταση, έναν καβγά μεταξύ τους. Ως ζώδιο της φωτιάς, μάλιστα, δεν θέλει πολύ για να νιώσει προσβεβλημένος ή πληγωμένος και, αν δεν συμπαθεί κάποιον στην παρέα, να τον «θάψει» πίσω από την πλάτη του, ακόμα και να επιχειρήσει να τον αποκόψει από τους υπόλοιπους.

Παρθένος

Λατρεύει ιδιαίτερα την οργάνωση και τη λεπτομέρεια, κι αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια ανυπόφορα επικριτική στάση όταν περιμένει από τους άλλους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του. Πιστεύει ότι ο μοναδικός σωστός τρόπος είναι ο δικός του και σκορπάει ελεύθερα συμβουλές και νουθεσίες – ακόμα και όταν δεν του τις έχει ζητήσει κανένας απολύτως.

Παρόλο που είναι συχνά ο πρώτος στον οποίο καταφεύγουμε για υποστήριξη, πολλοί Παρθένοι ανταποκρίνονται με υπέρμετρο ενθουσιασμό, παραβιάζοντας προσωπικά όρια. Ένας Παρθένος μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις, αλλά αυτές δεν θα τον εμποδίσουν να γίνει παρεμβατικός και προσβλητικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!