Οι πρώτες δροσερές μέρες του φθινοπώρου επιφυλάσσουμ για πολλούς singles, μια νέα αγάπη.

Στο ουράνιο στερέωμα, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, θα δημιουργήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες και νέες ευκαιρίες. Ειδικά αν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια, θα ζήσετε ειδύλλια μπροστά στα οποία οι καλοκαιρινές ερωτικές ιστορίες ωχριούν.

Καρκίνος

Με τον πλανήτη Άρη μέχρι τις 3 Νοεμβρίου να σας γεμίζει τόλμη, θα κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, και όχι μόνο στις σχέσεις. Στον ερωτικό τομέα όμως, επιπλέον, έρχεται η Αφροδίτη με την υπόσχεση ενός νέου, καυτού ξεκινήματος. Ακόμα και ένα φλερτ που μοιάζει επιπόλαιο μπορεί να αρχίσει να σοβαρεύει προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό αν αυτή η προοπτική σας γοητεύει, μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Στα μέσα Οκτωβρίου, η ζωή σας θα γεμίσει με μαγεία και εκπλήξεις που μοιάζουν με θαύματα. Μέχρι τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό την 1η Νοεμβρίου, προετοιμαστείτε για μια νέα περίοδο στη ζωή σας, αρκεί να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις. Οι αδέσμευτοι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου μπορεί να δείτε μια φιλία να εξελίσσεται σε έρωτα ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο πιο αναπάντεχο μέρος. Φροντίστε λοιπόν να έχετε ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό σας.

Λέων

Από τις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εντείνει τη γοητεία σας και εμπλουτίζει τις σχέσεις σας με σέξι και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο Άρης από τις 3 Νοεμβρίου δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να ξεκινήσει ένα καινούριο ρομάντζο ή να κάνετε την πρώτη κίνηση απέναντι σε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Για την ακρίβεια, ολόκληρος ο τρίτος μήνας του φθινοπώρου απογειώνει τη λίμπιντό σας και σας δίνει ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση. Αν σκέφτεστε ακόμα κάποιον από το παρελθόν σας, ο Δεκέμβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να επικοινωνήσετε μαζί του και, ίσως, να επανασυνδεθείτε. Ειδικά από τις αρχές Δεκεμβρίου, η ερωτική ζωή σας θα σημαδευτεί από ξεκαθαρίσματα και νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολόκληρος ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα φωτιστεί από την Αφροδίτη, η οποία έρχεται να ενισχύσει τη φυσική γοητεία σας. Ειδικά από τα μέσα Οκτωβρίου, μπορεί να χαθείτε με ένα μεγάλο πάθος σας σε έναν φανταστικό κόσμο. Εκμεταλλευτείτε το, οργανώνοντας ρομαντικές και παθιασμένες νύχτες μαζί του. Η Πανσέληνος στις 15 Νοεμβρίου μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για κάποιον ή να προσθέσετε αισθησιασμό σε μια σχέση σας. Αν πάλι σκέφτεστε είτε να στείλετε μήνυμα σε μια παλιά αγάπη είτε να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση με το έτερον ήμισυ, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη θα απογειώσει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας.