ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Τους περιμένουν δύσκολες μέρες: Τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Τα μάτια τους πρέπει να είναι ανοιχτά καθώς μπορεί με μια απρόσεκτη κίνηση να καταρρεύσουν όλα

Τους περιμένουν δύσκολες μέρες: Τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Τέσσερα είναι τα ζώδια που τον Ιούλιο θα ζήσουν πολύ δύσκολες μέρες καθώς θα είναι τα πιο άτυχα του νέου μήνα.

Τα μάτια τους πρέπει να είναι ανοιχτά καθώς μπορεί με μια απρόσεκτη κίνηση να καταρρεύσουν όλα.

Τα άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Δίδυμος

Με τον Άρη στον 4ο οίκο σας οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι έντονες με τα πρόσωπα του οικογενειακού στενού σας κύκλου. Θα υποστείτε απανωτά «χτυπήματα» τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πρέπει να είσαι ψύχραιμος να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις που έρχονται , Δίδυμε, και σίγουρα μην κάνει επιπόλαιες κινήσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή γιατί τα ασύστολα έξοδα θα αδειάσουν τους κουμπαράδες σου πριν καν το καταλάβεις, Δίδυμε.

Όπως αναγράφεται και στο Bustle, Η πραγματικότητα θα σε χτυπάει δυνατά και γρήγορα. Μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τα απραγματοποίητα όνειρά σας και να πιστεύετε ότι εξαντλείται ο χρόνος για να επιτύχετε τους στόχους της καριέρας σας και μόνο οι σοβαρές συζητήσεις με φίλους μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή τη φάση.

Παρθένος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 10 του Ιουλίου, θα νιώθεις, Παρθένε, μια ένταση που θα σε κάνει πιο κοφτό, απόλυτο και απότομο. Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι στο Bustle, τα ελαττώματα του συντρόφου σας θα βγουν στην επιφάνεια και η ψυχραιμία σας θα κριθεί αφού θα συνειδητοποιήσετε πως το ιδανικό που έχετε στο μυαλό σας, απέχει από την πραγματικότητα.

Από τις 20 Ιουλίου, θα πρέπει πια να σκεφτείτε σοβαρά τι θα κάνετε τελικά με τα επαγγελματικά σας αφού δεν χωρά αμφιβολία πως, ενώ το αναβάλετε καιρό, πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Αφήστε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας βοηθήσουν να δείτε ψύχραιμα και λογικά κάθε δυσκολία και επανεξετάστε τι θέλετε για τον εαυτό σας. Κάντε υπομονή να περάσει ο Ιούλιος.

Τοξότης

Θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη ψυχή σας. Ενδεχομένως μια σοβαρή συνειδητοποίηση θα σας κάνει να καταλάβετε το λόγο που ενεργείτε με τον τρόπο σας.

Τον Ιούλιο θα εξερευνήστε τα πάθη και τις αξίες σας, θα ανακαλύψετε νέες πεποιθήσεις και φιλοσοφίες ζωής που ευθυγραμμίζονται με το ποιοι είστε.

Και ενώ όλα τα παραπάνω ακούγονται θετικά, θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Μεγάλες αλλαγές μπορούν να αλλάξουν τον δρόμο σας και δεν αποκλείεται να χωρίσετε από μια μακροχρόνια σχέση.

Η περίοδος όμως αυτή δεν θέλει βιαστικές κινήσεις, Τοξότη. Σκέψου προσεκτικά τι θέλεις και αντιμετώπισε ευθέως τους φόβους σου, πριν πάρεις κάποια απόφαση. Τέλος, ο Ιούλιος είναι μια περίοδος που ιδανικά θα πρέπει να κάνεις έλεγχο στα οικονομικά σου και να μην ανοιχτείς σε νέα επαγγελματικά σχέδια.

Υδροχόος

Η ιδεαλιστική σας φύση και το ανεξάρτητο πνεύμα σας θα σας δημιουργήσει τάσεις φυγής ή ανικανοποίητου. Οι υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε πως πνίγεστε και πως τα σχέδιά σας για εξέλιξη βρίσκουν σε τοίχο ενώ οι διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος βάλλεται και θα πρέπει να δώσετε βάση στην ψυχική σας ευημερία αφού από όλα τα μέτωπα θα νιώθετε πως πιέζεστε.

Στην εργασία σας θα αντιμετωπίσετε πιέσεις που θα σας «ρίξουν » συναισθηματικά, είναι σημαντικό όμως να τα απομονώσετε και να εστιάσετε στα μελλοντικά σας σχέδια ώστε να περάσει ο Ιούλιος όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.