ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Βρίσκονται συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι: Τα 2+1 ζώδια που είναι πιθανό να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Δες ποια βρίσκονται στη λίστα

Βρίσκονται συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι: Τα 2+1 ζώδια που είναι πιθανό να κάνουν τον γύρο του κόσμου

Τρία είναι τα ζώδια που είναι αρκετά πιθανό να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Δες ποια βρίσκονται στη λίστα:

Τοξότης – Ο απόλυτος εξερευνητής

Ο Τοξότης είναι γνωστός ότι αγαπά την ελευθερία και την εξερεύνηση. Κυβερνώμενος από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της περιπέτειας, θεωρείται από μόνο του ταξιδιώτης.

Οι Τοξότες λαχταρούν νέες εμπειρίες, πολιτιστική γνώση και τη συγκίνηση της ανακάλυψης του άγνωστου.

Η αισιόδοξη και περιπετειώδης φύση τους συχνά τους οδηγεί σε μακρινούς προορισμούς, όπου μπορούν να ικανοποιήσουν την περιπλάνηση τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Δίδυμοι – Ο περίεργος περιπλανώμενος

Ο Δίδυμος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και της περιέργειας. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για το ανήσυχο μυαλό τους και την ακόρεστη επιθυμία τους να μάθουν και να εξερευνήσουν.

Ευδοκιμούν στην αλλαγή και την ποικιλομορφία, καθιστώντας τους πρόθυμους ταξιδιώτες που αναζητούν πνευματική τόνωση και νέες προοπτικές.

Οι Δίδυμοι είναι πιθανό να μεταπηδούν από τον έναν προορισμό στον άλλο, απορροφώντας γνώσεις και συνδέοντας άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Υδροχόος – Ο εκκεντρικός τυχοδιώκτης

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της καινοτομίας και της εκκεντρικότητας. Οι Υδροχόοι είναι αντισυμβατικοί και ανεξάρτητες ψυχές που βαδίζουν στον δικό τους ρυθμό.

Τους ελκύουν μοναδικές και παράξενες ταξιδιωτικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να εκφράσουν την ατομικότητά τους και τα ανθρωπιστικά ιδανικά τους.

Οι Υδροχόοι συχνά έλκονται από προοδευτικούς και κοινωνικά συνειδητοποιημένους προορισμούς όπου μπορούν να συμβάλουν στη θετική αλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.