ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ζώδια: Πώς θα κυλήσει ο Ιούνιος για το καθένα;

Το καλοκαίρι ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους (6/6) να συναντά τον Δία

Ζώδια: Πώς θα κυλήσει ο Ιούνιος για το καθένα;

Ξέγνοιαστο αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στους Διδύμους (6/6) να συναντά τον Δία και να μένει εκεί έως το 2025.

Μπορεί τα σχέδιά μας για ένα τέλειο καλοκαίρι να μην έχουν πάρει σχήμα, και ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο να ρίχνει μια σκιά, αλλά ας απολαύσουμε τον ήλιο.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μπορεί μια στιγμή να σου αλλάξει τη ζωή; Αυτό το μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6/6, μπορεί και παραμπορεί. Αγκάλιασε τις ευτυχείς συμπτώσεις που φέρνει ο Δίας (επίσης στο ζώδιό σου πλέον), άλλαξε τα σχέδιά σου τελευταία στιγμή, πάρε αποφάσεις σαν να ρίχνεις κορόνα-γράμματα, jump and expect to fly. Στο τέλος του μήνα δεν θα είσαι πια ο ίδιος Δίδυμος.

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για σένα πάλι ο Ιούνιος θα κυλήσει αργά και νωχελικά, με νοσταλγία για τα καλοκαίρια που πέρασαν και γλυκιά θλίψη για το χρόνο που δεν γυρίζει πίσω. Ή μήπως γυρίζει; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 18/6 θα πάρεις το σύντροφό σου από το χέρι και θα επιχειρήσεις να ξαναζήσετε τα μεγαλύτερα σουξέ σας. Αν θα το καταφέρετε θα φανεί στις 22/6.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ναι, ΟΚ, το καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά εσένα ποσώς σε ενδιαφέρει. Εσένα το μόνο που ενδέχεται ν’ αλλάξει αυτό το μήνα είναι ο αριθμός των followers σου στα social media, και το πώς προσεγγίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Κατά τα άλλα, με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο σου να σε γεμίζουν κούραση και νοσταλγία, μάλλον θα σε ξυπνήσουμε επίσημα από τον Ιούλιο.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με τη Νέα Σελήνη κι ένα σωρό πλανήτες στα εργασιακά σου, οι συζητήσεις στο γραφείο οδηγούν σε κάτι μεγαλύτερο και ένα τυχαίο meeting σού αλλάζει τη ζωή. Ηρθε η ώρα να επανεξετάσεις το τι θέλεις από και για την καριέρα σου. Και ναι, ξέρω ότι οι αλλαγές σε τρομάζουν, αλλά με το Δία στον οίκο των σημαντικών συνεργασιών, η αλλαγή θα είναι για καλό.

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τα εξωτικά ταξίδια που ονειρεύεσαι; Καλύτερα να μην τα κανονίσεις πριν από τις 17/6 που αρχίζει παραδόξως μια έξτρα πίεση στα επαγγελματικά σου. Μην ανησυχείς, οι διακοπές σου δεν κινδυνεύουν και θα είναι συναρπαστικές, αλλά έως τότε φρόντισε να βελτιώσεις επαγγελματικές σχέσεις στο γραφείο και να λύσεις προβλήματα που σε στεναχωρούν καιρό στο σπίτι στις 22/6.

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αν ο καλός ή η οικογένειά σου κρύβουν κάποιο μυστικό, αυτό το μήνα θα το ανακαλύψεις. Τώρα, αν πρόκειται για πτώμα ή για σεντούκι με θησαυρό, δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια θ’ αλλάξει πολλά στα οικονομικά σου. Με ανάδρομο τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου, θ’ αλλάξουν πολλά και στην οικογενειακή σου κατάσταση.

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Με τη Νέα Σελήνη να υπόσχεται ρομάντζα στην ακροθαλασσιά και την Αφροδίτη με τον Αρη να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αυτός ο Ιούνιος προβλέπεται τσουρουφλιστός, δημιουργικός και ό,τι ακόμα ονειρεύεσαι. Και ΟΚ, η Πανσέληνος στις 22/6 σε αναγκάζει να βάλεις λίγο το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη, αλλά ποτέ σου δεν λυπήθηκες τα έξοδα, ειδικά το καλοκαίρι.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου, φωνάζει η Νέα Σελήνη στις 6/6, είτε αυτό σημαίνει να αλλάξεις διατροφή, να πάρεις βιταμίνες ή να κλείσεις επιτέλους εκείνο το ραντεβού με τον γιατρό που όλο αναβάλλεις γιατί έχεις «πολλές δουλειές». Κάν’ το τώρα, γιατί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 22/6 θα σε ρίξει και καλό Ιούλιο μετά.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κι αν έχεις ήδη γράψει το επόμενο best seller; Κι αν έχεις βρει εκείνο το δημιουργικό project που θα σου αλλάξει τη ζωή; Τέτοια ερωτήματα θέτουν οι πλανήτες στον 5ο οίκο σου. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης: με Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σου, μην αφήσεις τις σκιές να κερδίσουν.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν σκοπεύεις να μετακομίσεις, καλό θα είναι να κάνεις τους αρχικούς διακανονισμούς έως τις 18/6, γιατί μετά οι πλανήτες περνάνε στον 5ο οίκο σου και δεν θα έχεις μυαλό για τέτοια. Μια επιστροφή στην παιδικότητα φέρνει ο μήνας, κι αυτό είναι καλό και κακό για σένα, για τους γύρω σου, και το νέο σπίτι που γλυκοκοιτάζεις.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ποιοι είναι στ’ αλήθεια οι φίλοι σου και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά; Πώς θα καταφέρεις να μην κουτουλήσεις κριαρίσια ούτε τους μεν ούτε τους δε; Αυτό πρέπει να μάθεις. Και γρήγορα, γιατί με την Πανσέληνο στις 22/6 ίσως χρειαστεί να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά.

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα είναι το δίχτυ ασφαλείας και οι πολυτέλειες στην καθημερινότητα ο τρόπος που κάνεις self care. Όμως με Νέα Σελήνη και Δία στον 2ο οίκο σου, θα βρεις κι άλλους για ν’ αποδείξεις στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς, με τη βοήθεια του Ουρανού που παραμένει στο ζώδιό σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.