ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αθηνά Ωνάση: Ποια είναι η αιτία που δεν θέλει καμία σχέση με την χώρα μας;

Ο στυλίστας Δ.Γραμματικογιάννης αποκαλύπτει γιατί η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη χώρα μας

Αθηνά Ωνάση: Ποια είναι η αιτία που δεν θέλει καμία σχέση με την χώρα μας;

Με αφορμή μία φωτογράφιση που έγινε με φόντο σε ένα από τα έξι Boeing που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης και στην οποία συμμετείχε η Κλειώ Ρόμπερτς (η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη), ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για τον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να επισκεφθεί τη χώρα μας.

«Λείπει ένας Ωνάσης σήμερα, υπάρχουν περιοχές σαν την Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά όχι ελληνικά brands» σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την Αθηνά Ωνάση, ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης εξήγησε γιατί δεν επισκέπτεται ποτέ την Ελλάδα.

«Γενικά, τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς, έχουν φοβία να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».

Η Αθηνά Ωνάση δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό. Μετά από ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πιο ώριμη από ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φέρει ένα βαρύ όνομα, με τις τραγωδίες να έχουν σημαδέψει την οικογένειά της. Έχει σταματήσει να επισκέπτεται την Ελλάδα, ίσως σε μια προσπάθεια να αποτινάξει την τραγική μοίρα της οικογένειάς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.