ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αυτή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Miss Υφήλιος 2024» (φωτο)

Η Ελλάδα θα αποστείλει την μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της συμμετοχής της στον διαγωνισμό

Αυτή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Miss Υφήλιος 2024» (φωτο)

Με την Χριστιάννα Κατσιέρη θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στον διαγωνισμό «Miss Υφήλιος 2024» που θα διεξαχθεί στο Μεξικό στις 15 Νοεμβρίου του 2024, έχοντας στο πλευρό της την μεγαλύτερη αποστολή που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η Χριστιάννα στο πλαίσιο των δράσεων για τα Miss Υφήλιος 2024 ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά με θέμα “Η ντίβα και η Ferrari”.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα εκπρόσωπος είχε κερδίσει στα εθνικά καλλιστεία Gs Hellas για το 2024, στα οποία είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις.
Ο εκπρόσωπος των GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης , δήλωσε πως:
«Είμαστε περήφανοι που ο θεσμός των GS HELLAS, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι αυτός που στέλνει μία ακόμη διεθνή πρέσβειρα ομορφιάς, για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην κορωνίδα των Παγκοσμίων διαγωνισμών ομορφιάς, τα MISS UNIVERSE 2024.
Οι κριτικές για τη συμμετοχή μας είναι πάνω από θετικές και ευελπιστούμε σε ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα».
Δείτε φωτογραφίες από το μοντέλο που θα μας εκπροσωπήσει:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.