ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ – Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο)

Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ – Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο)

Ο λόγος για την 19χρονη σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις, η οποία έδειξε ολοφάνερα πως δεν… ενθουσιάστηκε όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στα Βραβεία MTV. Μάλιστα, ούτε καν τη χειροκρότησε!

Το βράδυ της Κυριακής (12/09), τα βλέμματα της παγκόσμιας showbiz συγκεντρώθηκαν στο Barclays Center του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του MTV, Video Music Awards (VMA).

Μεταξύ των πολλών σταρ που βρέθηκαν στην απονομή, ξεχώρισε φυσικά η εμφάνιση της αειθαλούς Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία στα 52 της δέχθηκε «βροχή» από χειροκροτήματα, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού, την ώρα που έκανε την είσοδό της για μία παρουσίαση.

Αντιθέτως, υπήρχε κάποια που έμεινε ακίνητη. Οι κάμερες του MTV, «έπιασαν» τη 19χρονη σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις να στέκεται ανέκφραστη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με την αντίδρασή της, όπως ανέβηκε στο Twitter, η Άιλις μόνο εντυπωσιασμένη δεν δείχνει…

Μάλιστα, δεν χειροκροτά καν ενώ φαίνεται κάπως να συνοφρυώνει το βλέμμα της.

Όπως γίνεται κατανοητό, υπήρξαν χρήστες του διαδικτύου που επιδοκίμασαν τη στάση της, λέγοντας ότι «βαρεθήκαμε πια την J.LO» ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος της 52χρονης σταρ, λέγοντας ότι «η Λόπεζ είναι θρύλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/i/status/1437208933345767425

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.