
Αρκετά ενοχλημένη εμφανίστηκε στην τελευταία της ανάρτηση σε μέσο κοινωνική δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Η ηθοποιός όπως όλα δείχνουν, έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που την θέλει να έχει πλουτίσει ξαφνικά, έπειτα από κάποια «έξυπνη» κίνηση που έκανε.
Η ίδια είναι χαμηλών τόνων και δεν συνηθίζει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τα επαγγελματικά της. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει εις βάρος της την έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα να σπεύσει να το διαψεύσει μέσα από τα social media. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς έχει κινηθεί νομικά και θα το τραβήξει όσο μπορεί, μέχρι να βρει το δίκιο της.
Μετά τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Γρηγόρη Αρανούτογλου, η ηθοποιός είναι θύμα επιτηδείων στο διαδίκτυο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.