ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φ.Σεργουλόπουλος: «Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη είπα “τέρμα ο φόβος!”» (βίντεο)

Φ.Σεργουλόπουλος: «Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη είπα “τέρμα ο φόβος!”» (βίντεο)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρεθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την πατρότητα, την ομοφοβία στο στρατό αλλά και για το πως βίωσε την απώλεια της αγαπημένης του ανιψιάς, η οποία έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Φώτης Στεργόπουλος, γιατί όταν έκανε την πρώτη του ταινία, νεαρός και άσημος τότε, υπηρετούσε τη θητεία του στο στρατό, γυρίστηκαν όλα πρόχειρα και γράφτηκε το όνομά του λάθος. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν έγινε ποτέ γνωστός ως ηθοποιός, παρόλο που το πάλεψε αρκετά.

Έτσι στράφηκε στο ραδιόφωνο. Όταν η Άννα Δρούζα έκανε την εκπομπή «Κάτσε Καλά» στον ΑΝΤ1, τον πρότειναν για αρχισυντάκτη, για να καθίσει λίγο αργότερα στην καρέκλα του παρουσιαστή μαζί με τη φίλη του Μαρία Μπακοδήμου. Και έγιναν το γνωστό αχώριστο δίδυμο, που για περίπου 20 χρόνια έγραψε ιστορία στο χώρο της τηλεόρασης.

«Με τη Μαρία Μπακοδήμου η σχέση μας ήταν καρμική. Είχαμε βρει και οι δυο τον τρόπο συνεργασίας και ήταν δημιουργικός. Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι ότι και οι δυο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Με την Μπακοδήμου ήταν συνειδητή επιλογή και των δυο να χωρίσουμε τηλεοπτικά».

Τις σπουδές του στην ηθοποιία δεν τις ξέχασε ποτέ. Έκανε guest εμφανίσεις σε σίριαλ, υποδυόμενος ενίοτε και τον εαυτό του. «Σαν ηθοποιός δεν άρεσα και αισθανόμουν αποτυχημένος. Είχα δοκιμάσει πολλές οντισιόν αλλά δεν με έπαιρναν, απογοητευόμουν πολύ και έκλαιγα. Βέβαια, μετά έκανα μια πολύ πετυχημένη καριέρα, οι προκλήσεις ήταν πολλές και τις ακολούθησα. Δεν έμεινα σταθερός να χτυπάω πόρτες και να λέω ότι είμαι ηθοποιός και πρέπει να παίξω οποιαδήποτε».

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα επανήλθε στις μικρές μας οθόνες, μόνος του αυτή τη φορά, με το τηλεπαιχνίδι Divided στον Alpha. Παράλληλα πρωταγωνιστεί στo μιούζικαλ «Bουτιά στη βυθούπολη».

«Δεν έχω σηκώσει καμιά παντιέρα, αλλά χαίρομαι που η ζωή μου είναι παράδειγμα για κάποιους» παραδέχεται, ενώ αποκαλύπτει, «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, όταν στη χώρα μου υπάρχουν τόσα προσφυγόπουλα».

Θυμάται την περίοδο που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία «Στον στρατό αντιμετώπισα έντονα καψώνια για τη διαφορετικότητά μου» και εξομολογείται για πρώτη φορά ένα περιστατικό από τότε που ήταν φαντάρος το οποίο, ενώ ξεκίνησε ως bullying, κατέληξε να τελειώσει με ένα φιλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.