ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Κόλαφος» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το GNTM: «Δεν χαλαρώνω να βλέπω μοντέλα να κυνηγούν κότες» (βίντεο)

«Κόλαφος» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το GNTM: «Δεν χαλαρώνω να βλέπω μοντέλα να κυνηγούν κότες» (βίντεο)

Την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στην παράσταση «Χάρολντ και Μοντ». Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εικόνα της τηλεόρασης σήμερα.

«Επιτέλους τα κανάλια κατάλαβαν ότι η μυθοπλασία είναι απολύτως απαραίτητη για τα καλά νούμερα που θέλουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, προσθέτοντας: «Είναι κορμός».

«Έβλεπα τις προάλλες κάποια μοντέλα να κυνηγούν κάτι κότες, χήνες και ήταν λίγο. Τι να σας πω τώρα… Εμένα μια τέτοιου είδους τηλεόραση δεν μ’ αρέσει. Δεν χαλαρώνω να δω κάτι τέτοιο» απάντησε με χαμόγελο η γοητευτική ηθοποιός σε ερώτηση του δημοσιογράφου του OPEN.

«Έχω δυο δύο επεισόδιο από το Κόκκινο Ποτάμι και θεωρώ ότι είναι εκπληκτική σειρά. Τόσο καλά γυρισμένη, φροντισμένη» κατέληξε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.