ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Kylie Jenner: Aυτό είναι το επάγγελμα της Ελληνίδας κολλητής της (φωτό)

Kylie Jenner: Aυτό είναι το επάγγελμα της Ελληνίδας κολλητής της (φωτό)

Η Stassie Karanikolaou (Αναστασία Καρανικολάου), είναι η Ελληνίδα κολλητή φίλη της Kylie Jenner και βρίσκεται πάντα δίπλα της στις ξεχωριστές περιστάσεις.

Αρκετοί γνωρίζουν την επιδραστικότητά της στα social media και στην πραγματικότητα η Stassie Karanikolaou είναι μια social media Influencer.

Έχει περισσότερα από 8,9 εκατομμύρια followers -και περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια του TikTok.

Δεν ανεβάζει τίποτα για λιγότερα από 5.000 δολάρια, αναφέρουν πηγές. Επίσης, έχει κάνει συνεργασίες με τα brands Revolve, SavageXFenty, Oh Polly Swim και πολλά ακόμα.

Έχει περισσότερους από 555.000 subscribers στο κανάλι της και κάθε της βίντεο φτάνει τις 400.000 views.

Ποζάρει συχνά για την web παρουσίαση των ρούχων γνωστού αμερικάνικου brand ενώ έχει ποζάρει και με την denim συλλογή της Khloé Kardashian.

Η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει να δει τον εαυτό της να έχει πιο ενεργό ρόλο στον κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς. “Θα ήθελα να κάνω περισσότερο μόντελινγκ και πολλές διαφορετικές καμπάνιες. Το πιο σημαντικό που θα ήθελα να κάνω είναι να βοηθήσω στην αλλαγή του κόσμου στον οποίο ζω. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε σημαντικές αλλαγές για την βελτίωσή το και θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της επανάστασης που θα το καταφέρει” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CAYjMuoDwSS/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CBWN8f_DD-d/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.