ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers (φωτο)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers (φωτο)

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο πρώην κιθαρίστας των Red Hot Chili Peppers, Jack Sherman.

Η μπάντα ανακοίνωσε το θάνατο του Sherman την Παρασκευή σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλώντας τον «μοναδικό».

Ο Sherman έπαιξε στο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας και συνέβαλε στα άλμπουμ τους Freaky Styley, Mother’s Milk και The Abbey Road EP.

«Εμείς από την οικογένεια RHCP θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Jack Sherman να ταξιδέψει ομαλά στους πέρα κόσμους, που περνάει», έγραψε η μπάντα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CELFltujg54/?utm_source=ig_embed

Προσθέτοντας: «Ο Τζακ έπαιξε στο ντεμπούτο- άλμπουμ μας καθώς και στην πρώτη μας περιοδεία στις ΗΠΑ. Ήταν μοναδικός και τον ευχαριστούμε για όλες τις καλές, κακές και ενδιάμεσες στιγμές. ”

Ο Sherman αντικατέστησε τον Hillel Slovak στο ντεμπούτο άλμπουμ του 1983 και στο επόμενο Freaky Styley, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Slovak πριν το τελευταίο κυκλοφορήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η δουλειά του με τους Red Hot Chili Peppers θεωρείται αξιοσημείωτη από τους οπαδούς, δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτούς όταν το συγκρότημα εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 2012 γεγονός που τον είχε πειράξει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.