ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Big Brother: Ο Α.Μικρούτσικος θυμάται τις σχέσεις του (βίντεο)

Big Brother: Ο Α.Μικρούτσικος θυμάται τις σχέσεις του (βίντεο)

Τις σχέσεις του θυμήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στον αέρα του δεύτερου live του Big Brother, ενώ μίλησε και για την πρώην σύζυγο του, Δήμητρα Ρουμπέση.

Αφορμή για αυτή την αναφορά του παρουσιαστή στάθηκε η συνομιλία που είχε, κατά τη διάρκεια του live του Big Brother, με την Σοφία Δανέζη όταν η διαγωνιζόμενη βρέθηκε στο δωμάτιο της hot seat.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε στην όμορφη διαγωνιζόμενη πως «θέλω να σου πω ότι στο πρόσωπο σου εγώ βλέπω, με κάποιες διαφορές, πολύ μεγάλη ομοιότητα με μια πρώην γυναίκα μου. Την Δήμητρα. Για να λέω τα πράγματα με το όνομα τους».

«Άρα καταλαβαίνεις ότι μου είσαι συμπαθέστατη και ότι μου αρέσεις» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. Όπως θυμόμαστε, ο γάμος του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση διήρκεσε πέντε χρόνια. «Επίσης, το όνομα σου είναι Σοφία το οποίο έχει και αυτό μια οικειότητα. Και είσαι και φωτεινή! Φωτεινό πρόσωπο! Άρα Δήμητρα, Σοφία, Φωτεινή, τρεις σε μία είσαι η δικιά μου κοπέλα. Εκπροσωπείς τα πάντα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.