ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Α.Γιούσεφ: «Είχα σχέση με τον Ν.Οικονομόπουλο για τρεις μήνες – Μου άρεσε η παρέα και η εμφάνισή του» (βίντεο)

«Χωρίσαμε όταν είδα στην τηλεόραση ότι είχε τρακάρει στην παραλιακή, συνοδευόμενος από ένα μοντέλο»

Α.Γιούσεφ: «Είχα σχέση με τον Ν.Οικονομόπουλο για τρεις μήνες – Μου άρεσε η παρέα και η εμφάνισή του» (βίντεο)

Η Αναστασία Γιούσεφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο podcast «Basement 4 Streaming», μίλησε για τη σύντομη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Όπως αποκάλυψε, η σχέση τους διήρκεσε τρεις μήνες και ξεκίνησε όταν ο τραγουδιστής την προσέγγισε ενώ εκείνη χόρευε σε κλαμπ της Αθήνας.

«Τότε ήμουν ερωτευμένη με τη δουλειά μου και ήθελα να χορεύω κάθε βράδυ. Έκατσα μαζί του, μου άρεσε η παρέα του, η εμφάνισή του», ανέφερε, εξηγώντας πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Ο χωρισμός τους, όμως, ήρθε ξαφνικά, όπως περιέγραψε η Αναστασία Γιούσεφ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα βράδυ που εγώ χόρευα στο Villa Mercedes, μου είπε ότι θα κάτσει να κοιμηθεί. Όταν τελείωσα τη δουλειά και πήγα να φάω μια σαλάτα, βλέπω στην τηλεόραση ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε τρακάρει στην παραλιακή, συνοδευόμενος από ένα μοντέλο. Και τότε λέω… σε έσφαξα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.