ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Γιούσεφ: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση – Μετά τον χορό με πήγε στο ξενοδοχείο και μου ρίχτηκε»

Η γνωστή χορεύτρια τόνισε πως «σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας»

Α.Γιούσεφ: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση – Μετά τον χορό με πήγε στο ξενοδοχείο και μου ρίχτηκε»

Η Αναστασία Γιούσεφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αποκάλυψε πως πριν από χρόνια έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, τονίζοντας πως «μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο, με πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωμάτιο, μου ρίχτηκε».

Συγκεκριμένα, η χορεύτρια αρχικά είπε: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Χρόνια πριν, από μαγαζάτορα πάλι. Μόλις με πήρε από το αεροδρόμιο, με πήγε για φαγητό και μετά στο ξενοδοχείο.

Μετά τον χορό, μόλις με πήγε στο ξενοδοχείο, με πρόφαση να φέρει τη βαλίτσα πάνω στο δωμάτιο, μου ρίχτηκε.

Φυσικά, τον απέτρεψα και με άφησε. Ως επαγγελματίας, πήγα το βράδυ στη δουλειά μου, όμως στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξαναπάτησα ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια εξήγησε την αντίδραση που είχε αλλά και γενικότερα τη συμπεριφορά της απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις: «Σε τέτοιες περιπτώσεις αγριεύω, νιώθω σαν άντρας. Γενικά, είμαι δυναμική, οπότε δύσκολα θα αφήσω κάποιον να μου κάνει κακό ή, αν θες, έχω σταθεί τυχερή. Όπως και να ’χει, όμως, όσο μαγκάκι κι αν είσαι, ακόμα και ένα ρίξιμο τέτοιου είδους σε προσβάλλει και σου χαλάει την ψυχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.