ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Μ.Παπαχαραλάμπους: Απαραίτητη η ψυχοθεραπεία στη ζωή ενός ανθρώπου

Τι είπε η ηθοποιός για το θέμα της υιοθεσίας

Α.Μ.Παπαχαραλάμπους: Απαραίτητη η ψυχοθεραπεία στη ζωή ενός ανθρώπου

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στην καριέρα, την προσωπική της ζωή, το θέμα της υιοθεσίας αλλά και στην ψυχοθεραπεία.

Καταρχάς, για την περίοδο που διανύει τώρα στη ζωή της, η ηθοποιός είπε: «Περνάω καλά, λίγο κουραστικά, ξεκινήσαμε Θεσσαλονίκη παραστάσεις. Θεσσαλονίκη έχω παίξει μόνο σε ανοιχτό θέατρο, είναι η πρώτη φορά που παίζω σε κλειστό. Πέρα από την κούραση είναι ωραία, περνάμε καλά».

Έπειτα, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα σε άλλους ανθρώπους που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Επίσης, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε: «Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται με έναν τρόπο σε όλους μας. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν δεις εσένα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς».

Για τα παιδιά της υπογράμμισε: «Έχουν κανονική εφηβεία, προσπαθώ να μπω στη θέση τους. Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι και “εσύ αυτά έκανες όταν ήσουν μικρή”, αλλά όταν είσαι μαμά είναι διαφορετικό. Φόβο έχω, είναι σκληρή η κοινωνία, μην βρεθούν στη λάθος στιγμή. Θα ήθελα να μην αγχώνομαι τόσο πολύ εγώ, είναι δικό μου θέμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός έθιξε το θέμα της υιοθεσίας, στην οποία ήθελαν να προχωρήσουν με τον σύζυγό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλαμε τότε να μεγαλώσουμε την οικογένεια με αυτόν τον τρόπο. Οι συνθήκες, κάπως δυσκόλεψε το πράγμα πρακτικά, δεν είχαμε προχωρήσει πολύ. Τώρα δεν έχω αντοχές για κάτι τέτοιο, μεγάλωσα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.