ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Α.Μικρούτσικος για Ι.Τούνη: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα – Αν τα έλεγε σοβαρός άνθρωπος θα προβληματιζόμουν»

Η Ι.Τούνη δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρθηκε στους παρουσιαστές που σχολίασαν την αντίδρασή της

Α.Μικρούτσικος για Ι.Τούνη: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα – Αν τα έλεγε σοβαρός άνθρωπος θα προβληματιζόμουν»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της Ιωάννας Tούνη και έδωσε τη δική του απάντηση στη φράση «γελοίοι πανελίστες σε πανηγυρτζίδικες πρωινές εκπομπές» της influencer. 

Με αφορμή το περιστατικό της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα τοποθέτησή της μέσω social media, στην οποία εκείνη καταφέρεται εναντίον όσων έσπευσαν να την κατακρίνουν για τη στάση της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε αρχικά: «Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν».

«Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;», σχολίασε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

@j.touni

Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline

♬ Frolic (Theme from “Curb Your Enthusiasm” TV Show) – Luciano Michelini

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το ”πανηγυρτζής”, ”ανόητοι”, ”βλάκες” από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του».

«Αν για να έχω καλές σχέσεις με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις και αν ήρθα σε αυτή την ηλικία για να αλλάξω απόψεις για να χαιρετάω τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια ”τέρατα” αυτό το ”τέρας”, ε δεν γίνεται», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη για όσους την κατέκριναν για τη στάση της

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρθηκε στους παρουσιαστές που σχολίασαν την αντίδρασή της με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο:

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανηγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χεστ@τε».

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο με την Ιωάννα Τούνη και την παρέα της

Βίντεο στο TikTok, στο οποίο κλαμένη περιέγραψε την περιπέτεια που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με την αεροπορική εταιρεία με την οποία είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη, είχε δημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη.

«Με συγχωρείτε αν δεν σας αρέσουν αυτά, είμαι πολύ συγχυσμένη» ακούγεται να λέει στο βίντεο με την ίδια να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι όλοι εκεί και επιβιβάζονται, τρέμει το χέρι μου σόρι» είχε πει, ενώ έδειχνε το αεροπλάνο στο οποίο δεν της είχαν επιτρέψει να επιβιβαστεί.

@j.touni

Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair

♬ original sound – Ioanna Touni

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο «συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.