ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Ρέμος: «Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε» λέει ο τραγουδιστής στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ

Α.Ρέμος: «Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε» λέει ο τραγουδιστής στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται και δήλωσε ότι «Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει».

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε» είπε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Κατράκειο για να τον απολαύσει στη συναυλία του.

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Τα έξι εμβάσματα ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ που έλαβε σε προσωπικό του λογαριασμό

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Στο πόρισμα των 20 περίπου σελίδων αναφέρονται 6 εμβάσματα, τα οποία έχουν μπει στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος και τα οποία έχουν μπει στον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή.

Το ποσό φτάνει συνολικά στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ και ελέγχεται το για ποιον λόγο μπήκαν αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό και αφορά στην περίοδο από 19/4/22-22/6/2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο τραγουδιστής φέρεται να έχει εισπράξει χρήματα από επιχειρηματία που δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, για να αγοράσει εταιρεία αιολικών πάρκων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.