Τη συναυλία της  Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, παρακολούθησαν περισσότεροι από 65.000 θεατές, με την ίδια να κάνει λόγο για την «ωραιότερη βραδιά της καριέρας της», και να εμφανίζεται συγκινημένη μετά το πέρας του event.

Άκρως εντυπωσιακές ήταν και οι εικόνες του Καλλιμάρμαρου από ψηλά, με drone να καταγράφει το ασφυκτικά γεμάτο στάδιο, με το πλήθος κόσμου που έσπευσε να απολαύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας live.

Άννα Βίσση: «Ζαλίζουν» τα χρήματα που φέρεται να έβγαλε η τραγουδίστρια από τη συναυλία της

Αξιοσημείωτο είναι και το ποσό που φέρεται να εισέπραξε η Άννα Βίσση για τη μεγάλη συναυλία της, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς στον «αέρα» της εκπομπής του, και να αναφέρει πως η τραγουδίστρια φαίνεται πως έβγαλε περί τις 800.000 με 1.000.000 ευρώ.

«Διαβάζω ότι το Καλλιμάρμαρο είχε 66.000 κόσμο. Εγώ ξέρω ότι τα εισιτήρια ήταν από 20 ευρώ μέχρι και 70-80 ευρώ. Εγώ σας λέω και 20 ευρώ να είχαν όλα τα εισιτήρια. 66.000 επί 20 ευρώ, είναι 1.300.000 ευρώ. Άντε να στοίχισε η παραγωγή -ήταν μια πανάκριβη παραγωγή, εκπληκτική- 300.000 ευρώ, συν το ενοίκιο στο Καλλιμάρμαρο.

Η Άννα Βίσση έβαλε ένα εκατομμύριο στην τσέπη. Της αξίζει και με το παραπάνω. Σκεφτείτε πόσο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έβγαλε σε μια βραδιά η Άννα Βίσση, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ένα εκατομμύριο. Ποιος τα παίρνει αυτά; Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που να μπορεί να βγάλει τα λεφτά αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας