Ο Αλ Πατσίνο μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω της δημοφιλίας του, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε ψυχολόγο.

Ο διάσημος ηθοποιός, 84 ετών, κέρδισε ένα Όσκαρ για τον ρόλο του ως βετεράνος στην ταινία «Scent Of A Woman» του 1992 ενώ στο ιστορικό του έχει ακόμη οκτώ υποψηφιότητες.

Αλλά παρά την τεράστια επιτυχία του, ο σταρ θεωρούσε ανέκαθεν τη φήμη πηγή δυσφορίας και άγχους.

Μιλώντας στον Dermot O’Leary στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC 2, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός: είπε: «Ο μεγάλος συγγραφέας Τζακ Κέρουακ δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιος είπε ότι η επιτυχία τον έφερνε σε δύσκολη θέση. Η φήμη τον ντρόπιαζε. Νομίζω ότι νιώθω το ίδιο, ή έστω κάτι παρόμοιο».

«Ξέρεις έναν ψυχίατρο που μπορώ να δω;» ρώτησε ο Αλ Πατσίνο

Αυτός ήταν ο λόγος, σύμφωνα με τον Αλ Πατσίνο, που δεν εμφανίστηκε σε μερικές διοργανώσεις των Βραβείων Όσκαρ, παρότι κυκλοφορούσε η φήμη πως δεν καταδέχεται να παραστεί λόγω του ότι ήταν προτεινόμενος για Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου και όχι Α’.

«Μπορείτε να με φανταστείτε να λέω: «Δεν θέλω να πάω γιατί θα πρέπει να είμαι εκεί πάνω με τον Μπράντο»; Απλώς δεν είναι στη φύση μου. Και ήξερα ότι δεν ήθελα να πάω γιατί με τρόμαζε, ειλικρινά», ανέφερε.

Συζητώντας για την άρνηση του όσον αφορά την φήμη, ανέφερε: «Επειδή το να αισθάνεσαι εκτός τόπου και χρόνου είναι ένα παράξενο συναίσθημα. Εννοώ να μην μπορείς να λειτουργήσεις επειδή δεν ξέρεις τη γλώσσα, κατά κάποιον τρόπο, είναι μια επισφαλής θέση».

«Θυμάμαι, κέρδισα το βραβείο, κάποιο σπουδαίο βραβείο, και ήμουν στη Βοστώνη για ένα θεατρικό έργο, και έμενα στο σπίτι του σκηνοθέτη, μου παραχώρησε ένα δωμάτιο στο σπίτι του, και θυμάμαι να ξυπνάω και να μου λέει: «Κέρδισες το βραβείο του National Board of Review για την υποκριτική σου στον Νονό», και θυμάμαι να του λέω τότε: «Ουάου, σίγουρα αυτό είναι φοβερό».

Του είπα, «Ξέρεις έναν ψυχίατρο που μπορώ να δω;». Ακριβώς αυτό ξεστόμισα, γιατί σε αυτή την κατάσταση βρισκόμουν!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει πλούσια καριέρα, με βραβευμένες ταινίες όπως «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορτσέζε και «Ο Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα στο ενεργητικό του, αλλά στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι διασκέδαζε περισσότερο όταν έκανε δούλευε ενώ ήταν νεότερος.