ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αλ Πατσίνο: «Δεν καταλάβαινα πως λειτουργούσαν τα χρήματα – Είχα 50 εκατομμύρια δολάρια και μετά τίποτα»

«Το ποσό των χρημάτων που ξόδευα ήταν τρελό» είπε ο ηθοποιός

Αλ Πατσίνο: «Δεν καταλάβαινα πως λειτουργούσαν τα χρήματα – Είχα 50 εκατομμύρια δολάρια και μετά τίποτα»

Ο Αλ Πατσίνο αποκάλυψε πως έχασε 50 εκατομμύρια δολάρια επειδή δεν παρακολουθούσε τα οικονομικά του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γράφει στα νέα του απομνημονεύματα, «Sonny Boy», πως «δεν καταλάβαινα πώς λειτουργούσαν τα χρήματα, περισσότερο από όσο κατάλαβα πώς λειτουργούσε μια καριέρα».

Και συνεχίζει, «Θα μπορούσα να πω ότι με εκμεταλλεύτηκαν. Θα μπορούσα να κατηγορήσω τους λογιστές μου. Θα μπορούσα να κατηγορήσω τη [μάνατζέρ μου] Mary Bregman, η οποία με είχε βάλει σε κάποιου είδους φορολογικό ”καταφύγιο” . Θα μπορούσα να κατηγορήσω τον εαυτό μου, αλλά τότε θα έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη των πράξεών μου».

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πληρωμή 400.000 δολαρίων το χρόνο για ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενε καν, αλλά και η αγορά 16 κινητών τηλεφώνων και 23 αυτοκινήτων, χρήματα για τα οποία ο Αλ Πατσίνο δεν είχε ιδέα που πήγαιναν

Όπως εξομολογείται στη συνέχεια «είχα πενήντα εκατομμύρια δολάρια και μετά δεν είχα τίποτα», γράφει. «Είχα περιουσία αλλά δεν είχα χρήματα… Το ποσό των χρημάτων που ξόδευα ήταν τρελό».

«Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές – τις υπέγραψε ο λογιστής μου και απλώς τις άφησα να περάσουν. Δεν έψαχνα και δεν μου είπε πόσα είχα ή πού πήγαιναν, και δεν παρακολουθούσα ποιος πήρε τι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο θρύλος του σινεμά είχε φτάσει στα 70 του χρόνια αλλά άρχισε όπως είπε να εργάζεται περισσότερο και να κυνηγάει τα χρήματα ώστε να μειώσει την απώλεια.

«Το «Jack and Jill» ήταν η πρώτη ταινία που έκανα αφού έχασα τα χρήματά μου. Για να είμαι ειλικρινής, το έκανα γιατί δεν είχα κάτι άλλο. Ο Άνταμ Σάντλερ με ήθελε, και με πλήρωσαν πολύ γι’ αυτό…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ούλησε ένα από τα σπίτια του, έκανε διαφημίσεις για την αυστραλιανή τηλεόραση και άρχισε να κάνει περιοδεύει κάνοντας σεμινάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.