Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Αυστραλία στο πλαίσιο της περιοδείας της «Guts World Tour» η Ολίβια Ροντρίγκο είχε ένα ατύχημα επί σκηνής.

Η 21χρονη τραγουδίστρια είχε μια ζωντανή εμφάνιση στην Rod Laver Arena την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη, όταν ξαφνικά ενώ περπατούσε πάνω στη σκηνή έπεσε κατά λάθος μέσα σε μια καταπακτή.

Δείτε το βίντεο

Το κοινό σοκαρίστηκε, αλλά την αμέσως επόμενη στιγμή η Ροντρίγκο ξεπρόβαλε κάνοντας μάλιστα ένα αστείο για το ατυχές συμβάν.

«Θεέ μου, αυτό είχε πλάκα! Είμαι εντάξει», είπε η νεαρή ποπ-σταρ την ώρα που σηκωνόταν, αστειευόμενη με την απροσδόκητη πτώση της, χωρίς απ’ ότι φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

«Ουάου, μερικές φορές, απλά υπάρχει μια τρύπα στη σκηνή», σχολίασε χιουμοριστικά. «Δεν πειράζει».

Προσπαθώντας να συνέλθει, η τραγουδίστρια πήρε μια βαθιά ανάσα και φώναξε στο πλήθος: «Εντάξει, πού είχα μείνει; Πώς τα πάμε απόψε, Μελβούρνη;».

Η Ροντρίγκο συνήλθε γρήγορα από το μικρό συμβάν και ολοκλήρωσε τη συναυλία χωρίς άλλα απρόοπτα. Αργότερα κατέφυγε στο TikTok για να διακωμωδήσει το ατύχημά της.

@livbedumb

#subtleforeshadowing

♬ QKThr – Aphex Twin

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ποπ-σταρ έχει ακόμα αρκετές συναυλίες στην Αυστραλία της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας της: μία ακόμα στη Μελβούρνη και τέσσερις στο Σίδνεϊ.