Λίγο πριν μπούμε στη μυστηριακή εποχή του Σκορπιού, εμπόδια, διαφωνίες και εντάσεις προβλέπονται για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Τα επαγγελματικά στο επίκεντρο – Παλεύετε για να διεκδικήσετε τη θέση σας και αυτή την εβδομάδα το άγχος θα χτυπήσει κόκκινο. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία σας για να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Αφήστε στην άκρη τα όνειρα και τις φαντασιώσεις και δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό. Καλύτερα να αφήσετε στην άκρη τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις πολύ σημαντικές αποφάσεις – το άγχος δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας βγαίνει πολύ έντονα προς τα έξω. Εμπειρίες γεμάτες συναίσθημα και επιλογές που οδήγησαν σε αδιέξοδα σάς έχουν κάνει να νιώθετε μειονεκτικά. Δυσκολίες και παράξενες καταστάσεις θα βρεθούν στον δρόμο σας και αυτές τις ημέρες – διαφωνίες, τσακωμοί, αντιπαραθέσεις κάνουν ακόμη πιο έντονο το κλίμα της εβδομάδας. Αλλά, τουλάχιστον, μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα, όταν περάσει.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δουλειά με τον εαυτό σας είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες και το γεγονός πως δεν τα γνωρίζετε όλα σάς καταδιώκει. Βάλτε ως προτεραιότητα την ψυχική σας υγεία και προστατεύστε τον εαυτό σας. Οι αντιπαραθέσεις μέχρι τις 27 Οκτωβρίου δεν λείπουν, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά αν οπωσδήποτε πρέπει να απελευθερωθείτε από μια κατάσταση μπορείτε – ακόμα και αν σας φαίνεται δύσκολο.