ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα: Νέα εμφάνιση της Μ.Σενσόρι με μικροσκοπικό μπικίνι σε εστιατόριο του Λος Άντζελες (φώτο)

Κάλυπτε ελάχιστα το στήθος της με το μικροσκοπικό δερμάτινο μπικίνι που είχε μικρά δερμάτινα τρίγωνα από ύφασμα

Δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα: Νέα εμφάνιση της Μ.Σενσόρι με μικροσκοπικό μπικίνι σε εστιατόριο του Λος Άντζελες (φώτο)

H Μπιάνκα Σενσόρι, έκανε μια νέα αρκετά αποκαλυπτική εμφάνιση στο Λος Άντζελες, καθώς πήγε σε ένα εστιατόριο φορώντας ένα μπικίνι που δεν κάλυπτε σχεδόν τίποτα.

Η 29χρονη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες το hotspot των διασημοτήτων στο Λος Άντζελες, το εστιατόριο Chateau Marmont.

Για την έξοδό της αυτή, επέλεξε το μικροσκοπικότερο δυνατό δερμάτινο μπικίνι και ασορτί σορτσάκι στο θρυλικό ξενοδοχείο του Δυτικού Χόλιγουντ την Κυριακή.

Η Αυστραλιανή κάλυπτε ελάχιστα το στήθος της με το μικροσκοπικό δερμάτινο μπικίνι που είχε μικρά δερμάτινα τρίγωνα από ύφασμα.

Αν και το εστιατόριο του ξενοδοχείου προτιμά περισσότερο τον business casual dress code, εκείνη κράτησε το δερμάτινο θέμα με ένα μικροσκοπικό σορτσάκι.

Το μοντέλο είχε τα μαλλιά της πίσω και κρατούσε το τηλέφωνό της καθώς χαλάρωνε στο ξενοδοχείο.

Η Μπιάνκα Σενσόρι φόρεσε ένα παρόμοιο ντύσιμο σε ένα ραντεβού με τον ράπερ σύζυγό της νωρίτερα αυτό το μήνα, αν και αντάλλαξε το μαύρο δέρμα με ένα μικροσκοπικό ασημένιο μπικίνι τοπ και ένα διάφανο boyhorts σε nude απόχρωση.

Η Μ.Σενσόρι επισκέφθηκε επίσης το Chateau Marmont με τον Κ.Γουέστ την περασμένη εβδομάδα, και ενώ καλύφθηκε από πάνω με ένα (διάφανο) μακρυμάνικο μπλουζάκι, φορούσε μόνο στρινγκ εσώρουχα για τη μεσημεριανή τους έξοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.