ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Diddy: H δικηγόρος θύματος υποστηρίζει ότι «υπάρχουν ερωτικές ταινίες με εκείνον και τρεις celebrities»

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι και τα τρία άτομα έχουν μεγάλη φήμη, ενώ σημείωσε ότι μάλλον η ταινία, όπου εμφανίζεται μόνος του ο/η ανώνυμος/η σταρ, μάλλον γυρίστηκε σε ένα από τα πάρτι του Diddy

Diddy: H δικηγόρος θύματος υποστηρίζει ότι «υπάρχουν ερωτικές ταινίες με εκείνον και τρεις celebrities»

Για την ύπαρξη τριών σεξουαλικών ταινιών, με πρωταγωνιστή τον μουσικό παραγωγό ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ Κιντ, η οποία εκπροσωπεί ένα από τα θύματα του Diddy,

Όπως λέει μιλώντας στο NewsNation, σε αυτές τις ταινίες συμμετέχουν τρεις διάσημες προσωπικότητες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τις ταυτότητές τους.

«Τα άτομα που επικοινώνησαν μαζί μου υποστήριξαν ότι είχαν τρεις διαφορετικές ταινίες με τρεις διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Diddy και μια ακόμα όπου πρωταγωνιστεί ένας σταρ χωρίς τον Diddy», αναφέρει.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι και τα τρία άτομα έχουν μεγάλη φήμη, ενώ σημείωσε ότι μάλλον η ταινία, όπου εμφανίζεται μόνος του ο/η ανώνυμος/η σταρ, μάλλον γυρίστηκε σε ένα από τα πάρτι του Diddy.

Η δικηγόρος παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει τις ταινίες, αλλά ούτε και στιγμιότυπά τους, ώστε να επιβεβαιώσει με σιγουριά ότι υπάρχουν.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν υπάρχουν ή όχι. Απλώς μου είπαν ότι κατέχουν αυτόν τον “θησαυρό”, οπότε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές διασημότητες που γνωρίζουν καλά τι έκαναν», σημείωσε.

Η Μίτσελ-Κιντ ήταν η δικηγόρος του πρώην μοντέλου Adria English, που μήνυσε τον Combs για προώθηση στην πορνεία τον Ιούλιο, ισχυριζόμενη ότι ο ράπερ κάποτε την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Jacob Arabov. Ωστόσο, η δικηγόρος άφησε την υπόθεσή της πρόσφατα, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές στη συνεργασία τους».

Οι ισχυρισμοί της δικηγόρου ότι υπήρχαν πολλαπλές σεξουαλικές ταινίες με τον Combs επιβεβαιώθηκαν από έναν αξιωματικό του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ο οποίος συμμετείχε στις επιδρομές της αστυνομίας στο σπίτι του Diddy, λίγο αφότου κατηγορήθηκε για εμπορία λευκής σαρκός, εκβιασμό και προώθηση πορνείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν πολλά διάσημα ονόματα στα πλάνα που έχουμε λάβει, αλλά δεν θα επιβεβαιώσω καμία από τις ταυτότητές τους. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό», είχε πει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.