Ένα βίντεο από τα παλιά με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Diddy κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μαζί με τον ράπερ καλεσμένος στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live». Τότε ο παρουσιαστής τους ρωτά: «Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά; Δουλεύετε μαζί;».

Τότε, ο Diddy λέει: «Όχι, έχουμε γίνει φίλοι με έναν περίεργο τρόπο. Για πολλούς από εμάς είναι σαν μικρός αδερφός. Δεν φοβάται να τηλεφωνήσει και να ζητήσει συμβουλές».

Δείτε το βίντεο

">

Όπως είπε αργότερα «η μουσική βιομηχανία είναι μια δυνατή οικογένεια και πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, ήθελαν να “αγκαλιάσουν” τον Μπίμπερ και να τον “προστατέψουν”, γιατί είναι καλός άνθρωπος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκτός από το ταλέντο του, είναι ένα από τα σπουδαιότερα παιδιά που θα μπορούσες ποτέ να γνωρίσεις».

Ο Μπίμπερ εκείνη την ώρα ευχαρίστησε τον Diddy για τα καλά του λόγια, ενώ τόνισε πως ίσως του αγόραζε κι εκείνου ένα αυτοκίνητο, όπως έκανε στον γιο του.

«Μου πήρε μια Lamborghini, απλά δεν την έχω πάρει ακόμα», ακούγεται να λέει ο Μπίμπερ, με τον ράπερ να τον στραβοκοιτάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχε τη Lamborghini για μια ή δύο μέρες, όταν είχε πρόσβαση στο σπίτι μου», είπε ο Diddy, αναφερόμενος στο 48ωρο που είχε περάσει με τον Μπίμπερ στην έπαυλή του. «Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου στην τηλεόραση. Δεν είναι όλα για όλους», πρόσθεσε ο ράπερ.