ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δύσκολες ώρες για τη Β.Μπάρμπα: «Έφυγε» η μητέρα της

Η 85χρονη έδινε χρόνια μάχη με την άνοια και η υγεία της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη

Δύσκολες ώρες για τη Β.Μπάρμπα: «Έφυγε» η μητέρα της

Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, σε ηλικία 85 ετών, μετά από χρόνια μάχη με την άνοια.

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα να ενημερώνει ότι η ηθοποιός βρίσκεται καθ’ οδόν για το χωριό της στην Θεσπρωτία διότι πέθανε η μητέρα της.

«Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία» εξήγησε ο δημοσιογράφος, ο οποίος μίλησε με την ηθοποιό και μετέφερε στην εκπομπή ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση παρά το γεγονός ότι η πορεία της υγείας της μητέρας της ήταν σταθερά καθοδική και το τέλος προβλέψιμο.

Η εκπομπή πρόβαλε και ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που έκανε πριν από ελάχιστες ημέρες ο δημοσιογράφος στην Βάνα Μπάρμπα, στο οποίο αναφέρονταν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της.

«Πέρασα πολύ άσχημα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου μέρα με την ημέρα. Έχει άνοια, είναι δυστυχώς αυτή η μεγάλη αρρώστια που έχουν όλοι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις γιατί το μυαλό παίζει παιχνίδια.

Είναι απίστευτο. Είδα όλο το εύρος της σχέσης που ανθρώπου με τον θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δύσκολη η κατάσταση. Μετράμε μέρες πια. Είμαι πιο έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.