ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Τζον: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που του περιορίζει την όραση -Τι αποκάλυψε ο ίδιος 

H ανάρρωσή του θα πάρει αρκετό χρόνο

Ε.Τζον: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που του περιορίζει την όραση -Τι αποκάλυψε ο ίδιος 

O Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από μία «σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι του», η οποία του περιορίζει την όραση. 

Αυτό έκανε γνωστό σε ανάρτησή του στο Ιnstagram. Επίσης αποκάλυψε ότι ενώ η θεραπεία προχωρά, η ανάρρωσή του θα πάρει «αρκετό χρόνο».

Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, έγραψε ο Ελτον Τζον

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση των ματιών, που δυστυχώς μου άφησε περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι», έγραψε ο σούπερ σταρ και πρόσθεσε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Πέρασα ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι με τους δικούς μου και αισθάνομαι θετικά για την πρόοδο που έχω κάνει στην επούλωση και την ανάρρωσή μου μέχρι στιγμής».


Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτησή του γέμισε από σχόλια θαυμαστών και διάσημων φίλων του για γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση. Μεταξύ των οποίων ήταν οι Ντονατέλα Βερσάτσε (Donatella Versace), Μπομπ Χάρις (Bob Harris), Λέιτον Γουίλιαμς (Layton Williams) και Λίντα Εβαντζέλιστα (Linda Evangelista).

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late», το οποίο καταγράφει τα 50 χρόνια της θρυλικής του καριέρας θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την σκηνοθεσία υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ.Τζ. Κάτλερ (R.J. Cutler) και ο Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish). Σύμφωνα με τον Guardian, η ταινία θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Royal Festival Hall.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.