ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έφτιαξαν τηλεφωνική γραμμή για να βρουν θύματα που κακοποίησε σεξουαλικά ο Diddy – Οι κλήσεις ξεπέρασαν τις 12.000 σε μόλις 24 ώρες

Οι νέες καταγγελίες καλύπτουν μια περίοδο τριών δεκαετιών και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους

Έφτιαξαν τηλεφωνική γραμμή για να βρουν θύματα που κακοποίησε σεξουαλικά ο Diddy – Οι κλήσεις ξεπέρασαν τις 12.000 σε μόλις 24 ώρες

Ο Sean ‘Diddy’ Combs θα δυσκολευτεί να αποδείξει την αθωότητά του καθώς τα θύματα που υποστηρίζουν ότι διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης από τον ράπερ. 

Η τηλεφωνική γραμμή που δημιουργήθηκε για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης κατά του Sean ‘Diddy’ Combs έλαβε 12.000 κλήσεις μέσα σε 24 ώρες, όπως ανέφερε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι.

Ο Μπάζμπι που προς το παρόν εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα, ανακοίνωσε ότι η γραμμή υπερφορτώθηκε από καταγγελίες παρόμοιες με αυτές που ήδη ερευνώνται, περιλαμβάνοντας άτομα που ήταν παιδιά την περίοδο της υποτιθέμενης κακοποίησης.

«Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, δεχτήκαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες», δήλωσε ο δικηγόρος και τόνισε: «Η πρόκλησή μας είναι να επεξεργαστούμε κάθε κλήση, να εντοπίσουμε τα θύματα και τους μάρτυρες και να συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία».

Η νομική ομάδα εργάζεται με σχεδόν 100 άτομα για να διασφαλίσει ότι οι ισχυρισμοί είναι αξιόπιστοι πριν καταθέσουν τις αγωγές. Ο Μπάζμπι δήλωσε ότι η πρώτη ομάδα των 120 υποθέσεων είναι ήδη έτοιμη για υποβολή, αλλά θα περιμένουν να συμπεριλάβουν όλους τους υπεύθυνους.

Οι νέες καταγγελίες καλύπτουν μια περίοδο τριών δεκαετιών και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Ορισμένα από τα θύματα ήταν ανήλικα που δελεάστηκαν με υποσχέσεις για καριέρα στη μουσική ή στην τηλεόραση.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε επίσης τις προάλλες ότι οι νέες αποκαλύψεις μπορεί να εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» και να φέρουν στο φως «πολλά βρώμικα μυστικά».

Ο Diddy, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη χωρίς εγγύηση, έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που περιλαμβάνουν συνωμοσία, σωματεμπορία και προώθηση στην πορνεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εκπρόσωποί του δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις νέες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.