ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Έφυγε» από την ζωή ο Τζέιμς ΜακΚάφρεϊ – Έπασχε από καρκίνο (φώτο-βίντεο)

Ο 65χρονος ηθοποιός φέρεται να διαγνώστηκε με πολλαπλούν μυέλωμα

«Έφυγε» από την ζωή ο Τζέιμς ΜακΚάφρεϊ – Έπασχε από καρκίνο (φώτο-βίντεο)

Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέιμς ΜακΚάφρεϊ, που ήταν γνωστός υποδυόμενος τον δημοφιλή χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού, σύμφωνα με πηγές του TMZ.

Έφυγε σε ηλικία 65 ετών την Κυριακή μετά από μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο 65χρονος ηθοποιός φέρεται να διαγνώστηκε με πολλαπλούν μυέλωμα.

«Ο Τζέιμς ΜακΚάφρεϊ είχε μια επιτυχημένη καριέρα 35 ετών στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο», είπε ένας εκπρόσωπός του στο TMZ.

«Εκπαιδεύτηκε στο Actor’s Studio, δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για τη δημιουργία χαρακτήρων. Ωστόσο, η καλή του εμφάνιση τον ώθησε συχνά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός Κέβιν Ντίλον, αδελφός του Ματ Ντίλον, ανέβασε ένα μήνυμα στο Instagram του για να αποτίσει φόρο τιμής, γράφοντας: «Τζέιμς ΜακΚάφρεϊ ήμασταν τυχεροί που σε γνωρίσαμε. Ο καλύτερός μου φίλος θα λείψεις».

Ο ΜακΚάφρεϊ ήταν αναγνωρισμένος για τις ερμηνείες του σε τηλεόραση και κινηματογράφο, αλλά γνώρισε ιδιαίτερη δημοφιλία μέσα από τα βιντεοπαιχνίδια.

Ο ΜακΚάφρεϊ είναι γνωστός για την εμβληματική του ερμηνεία του Max Payne, του ομώνυμου χαρακτήρα της αναγνωρισμένης σειράς βιντεοπαιχνιδιών.

Η σκληρή και συναισθηματική ερμηνεία του, έφερε στη ζωή τον Max Payne, κερδίζοντας επαίνους για την αποτύπωση των νουάρ ευαισθησιών του χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τον Max Payne, ο ΜακΚάφρεϊ είχε δανείσει τη φωνή του σε πολλούς άλλους χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.