ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Επίθεση θαυμαστών του Λίαμ Πέιν κατά της πρώην συντρόφου του: «Εσύ τον σκότωσες!»

«Κατέβασε όλα τα αηδιαστικά Tiktok σου, έχεις κερδίσει! Πέθανε!»

Επίθεση θαυμαστών του Λίαμ Πέιν κατά της πρώην συντρόφου του: «Εσύ τον σκότωσες!»

Μετά τον τραγικό θάνατο του τραγουδιστή, Λίαμ Πέιν, η πρώην αρραβωνιαστικιά του,Mάγια Χένρι, δέχεται online επίθεση από πολλούς χρήστες που την κατηγορούν για τον θάνατό του.

Η Μ.Χένρι έχει γίνει στόχος και αποδιοπομπαίος τράγος μετά την τραγική απώλεια του πρώην αρραβωνιαστικού της και μέλος των One Direction Λίαμ Πέιν που βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Το πρώην μέλος της πιο επιτυχημένης boy band στη Βρετανία των τελευταίων χρόνων, πέθανε στις 16 Οκτωβρίου σε ένα περιστατικό που ακόμη εξετάζεται από τις αρχές της χώρας.

Μετά την απώλεια, η προσωπική του αναδύθηκε ξανά στο διαδίκτυο, όπως και οι πολλαπλοί δαίμονες του.

Ανάμεσα στα κεφάλαια της ταραχώδους ζωής είναι και η πολύκροτη σχέση του με την πρώην του, Μάγια Χένρι που μετά το χωρισμό τους μίλησε ανοιχτά για την προβληματική συμπεριφορά του 31χρονου.

«Κατέβασε όλα τα αηδιαστικά Tiktok σου, έχεις κερδίσει! Πέθανε!»

Με αναρτήσεις της στο TikTok η Henry είχε εξομολογηθεί στο κοινό της ότι ο Πέιν ήταν εμμονικός μαζί της, παρενοχλούσε την ίδια και την οικογένεια της και η συμπεριφορά του ήταν ενοχλητική και οριακή.

Σήμερα, η Μ.Χένρι έγινε στόχος διαδικτυακής παρενόχλησης, με τους χρήστες να πλημμυρίζουν το Instagram της με σχόλια μίσους, κατηγορώντας την ότι είναι υπεύθυνη για το θάνατο του Πέιν.

«Εσύ τον σκότωσες!»
Τα βιτριολικά σχόλια προς το πρόσωπο της είναι ένδειξη της μισογυνιστικής τάσης απέναντι σε συντρόφους αντρών που πέθαναν σε τραγικές συνθήκες.

«Είσαι χαρούμενη τώρα; Ο Λίαμ δεν άξιζε αυτό το τέλος». «Εσύ φταις για όλα». «Ουάου ένας άνθρωπος είναι τώρα νεκρός. Κατέβασε όλα τα αηδιαστικά Tiktok σου, έχεις κερδίσει! Πέθανε!».

Τα σχόλια δίχασαν, ενόχλησαν και προβλημάτισαν. Προς υπεράσπιση της Μ.Χένρι αναδύθηκε άλλο στρατόπεδο που την υπερασπίζεται και την υποστηρίζει παρακαλώντας την να απενεργοποιήσει το πεδίο σχολίων στα social media της.

«Μάγια, λυπάμαι που όλοι σε κατηγορούν που μιλάς για αυτό που πέρασες, σε παρακαλώ μην τους αφήσεις να σε καταρρίψουν, έχεις κάθε δικαίωμα να μιλήσεις για αυτό» διαβάζει μια ανάρτηση.

«Οι άνθρωποι που την κατηγορούν για τον θάνατο του Λίαμ είναι τόσο ανόητοι. Τα θύματα επιτρέπεται να πουν τις ιστορίες τους, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα συνέβαινε αυτός ο θάνατος. Όλοι πρέπει να μεγαλώσετε» αναφέρει άλλος.

Το stalking και τα ασφαλιστικά μέτρα
Το πρώην μέλος του One Direction και το Τεξανό μοντέλο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2018. Ένα χρόνο μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και το 2021 έγινε γνωστός ο πρώτος χωρισμός τους. Αν και προσπάθησαν να είναι μαζί, χώρισαν οριστικά το 2022.

Μετά το τέλος της σχέσης τους, η 23χρονη Henry μίλησε για το χρόνο της με τον τραγουδιστή, σημειώνοντας ότι η διαφορά ηλικίας των οκτώ ετών επηρέασε τη δυναμική τους.

Η Χένρι κατέθεσε ασφαλιστικά περιοριστικά μέτρα για τον πρώην τραγουδιστή των One Direction μόλις μια εβδομάδα πριν. Σύμφωνα με την Daily Mail την παρενοχλούσε ως stalker.

Η Χένρι κατήγγειλε ότι ο Λ.Πέιν προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με την ίδια, την οικογένεια και τους φίλους της.

Με ανάρτηση της στο TikTok, η Χένρι μίλησε για την παρενοχλητική συμπεριφορά του Πέιν.

Εξομολογήθηκε ότι την καλούσε ο ασταμάτητα στο τηλέφωνο, ακόμη και από διαφορετικούς αριθμούς και της έστελνε email όταν εκείνη δεν απαντούσε.

Στο video η Μ. Χένρι δεν κατονομάζει τον Λ.Πέιν αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αναφερόταν σε αυτόν.

Στην ανάρτηση η Μ.Χένρι μίλησε ότι ο Λ.Πέιν εργαλειοποιεί τους θαυμαστές των One Direction εναντίον της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τους ζητάει να του είναι πάντα πιστοί. Ήξερε ότι οτιδήποτε και αν έκανε, θα της έβγαζε καθαρή. Δεν γνωρίζω ποιος και τι του εξασφάλιζε αυτή τη σιγουριά. Γνωρίζω απαίσια πράγματα, τερατώδη, που είχε κάνει στη ζωή του. Πάντα μου έλεγε ‘μην πεις τίποτα σε κανέναν, έτσι και αλλιώς θα τη βγάλω καθαρή» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.